На сайте с 09.05.2013 Репутация: 3
Сообщений 1 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: двухподвесс
16 сен 2013 в 21:41
Іде мужик по місту, і тут його враз так срати приперло, шо вже не може. Думає "Підійду от туда за доміки, між тих двох стін собі стану вальну". Пішов. Тільки висрався, бачить до нього мєнт йде, набирає ходу. Мужик так скоро зметикував і кинув кепку на те своє *****. Мєнт підійшов. каже "Шо тут робим таке цікаве, чим займаємся?" Мужик каже: "Та чуєш - такого шустрого зловив, капєц, ну такого шустрого, бля, його корочє ніхто бля не міг зловити! А я зловив!! Тільки дуже заїбався але зловив!" Мєнт:-"Та шо то такий за шустрий? я шось ніколи про такого не чув...хм." Мужик:-"Та то такий шустрий шо пздц!" Мєнт:-"Ну то бля та покажи вже його, я хочу побачити!" Мужик:-"НЄ-НЄ, я як покажу то він втіче (притримує кєпку рукою), нє не можна! Ти знаєш Мені відійти треба на пару хвилин, дуже срочно відійти, а ти потримаєш? шоб не втік, потримаєш чи нє?!" Мєнт:-"Та добре-добре! Потримаю, тільки скоро шоб!" Мужик:-"Та добре-добре, я зара буду!" - Побіг.... -Нема мужика 10 хв, нема 15 хв, 25хв, пів години нема, годину мєнт сидить і тримає ту кєпку. :-"Блять, сука де він є, тре глянути бля, шо то за шустрий такий.. але бля, піднімлю кєпку втіче!" -Бере підпихає пальці під кєпку і каже:"О-о_ОО, ніхуя -а-а собі який шустрий, аж між пальці лізе!!!"
На сайте с 27.05.2009 Репутация: 193
Сообщений 126 Пол: Мужской(48)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Merida freeride
16 сен 2013 в 21:44
Pashalimka писал(а):
День рождения: Сегодня !!!
Поздравляю Тебя Pashalimka, с осознанием Себя на этом маленьком шарике в человеческой экспансии! Не забудь кто Ты, от куда и куда! Слейся с Творцом в одно целое, чтобы сам космос не вместил Тебя...
На сайте с 18.07.2012 Репутация: 25
Сообщений 452 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Street Байк: Octane One Spark 2011 + NS Fundamental 2
17 сен 2013 в 19:20
Mixail, последняя гифка это что за ухтыжептанифига
skinhead.v.7.0---у кого небыло коны тот не экстримал.....!!!!))))
Gleb Kyiv---Дырки в ж*пе, а это отверстия
слоупстайл в россии как дед мороз - все знают, но никто не видел (С) дерт.ру
На сайте с 18.07.2012 Репутация: 25
Сообщений 452 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Street Байк: Octane One Spark 2011 + NS Fundamental 2
17 сен 2013 в 21:05
Mixail, та я видел шо парашют, но блин, сколько там метрова вообще мог бы сам долететь
skinhead.v.7.0---у кого небыло коны тот не экстримал.....!!!!))))
Gleb Kyiv---Дырки в ж*пе, а это отверстия
слоупстайл в россии как дед мороз - все знают, но никто не видел (С) дерт.ру
На сайте с 17.05.2008 Репутация: 156
Сообщений 1401 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big hit 2007 + Marzocchi 66 RC2X
На сайте с 27.05.2009 Репутация: 193
Сообщений 126 Пол: Мужской(48)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Merida freeride
18 сен 2013 в 12:53
Обожаю свадьбы! Невеста притворяется, что она девственница, жених притворяется, что нашел одну-единственную, а родители с обеих сторон делают вид, что нравятся друг другу. Лишь одни гости искренние — пришли пожрать и жрут!