На сайте с 22.09.2012 Репутация: 55
Сообщений 28 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Downhill
15 окт 2012 в 17:39
Анегдот: Сидим ми з кумом на стадіоні всі свистять ми не свистим,всі свестять ми не свистим,СВИСНУЛИ: у кума дубльонку у мене кеди. Ідем ми біля секонд хенду й бачимо кумова дубльонка , мої кеди та й просимо: Дайте нам дайте,дайте нам дайте ДАЛИ кумові два,мені 3 года тюрми Сидим ми з кумом в тюрмі.Всіх випускають,нас не випускають,всіх випускають,нас не випускають,ВИПУСТИЛИ: на мене вівчарку на кума бульдога Втекли ми з тюрми й бачимо поїзд на розвилкі.А ну зверне не зверне,зверне не зверне ,ЗВИРНУВ: кумові шию мені ногу Лежим ми в лікарні,всіх виписують нас не виписують,всіх виписують нас не виписують,ВИПИСАЛИ: кумові труну,мені інвалідну коляску Стоїм ми на похоронах у кума,всі стоять кум лежить,всі стоять кум ЛЕЖИТЬ: кум устав всі лягли)))))))
На сайте с 22.09.2012 Репутация: 55
Сообщений 28 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Downhill
15 окт 2012 в 18:48
Учительница знакомится с учениками: - Мальчик, как тебя зовут? - Федя. - А кто твой папа? - Он на мясокомбинате работает, директор! - Садись, Федя, на первую парту! - А тебя как? - другого спрашивает. - Вася. - А твой папа где? - На ликеро- водочном, директор! - Садись и ты тоже на первую парту. - А тебя как? - третьего спрашивает. - Ваня. - А твой папа где? - В ФСБ. - ?! ! . . Так! . . Вы двое пересядьте на вторую парту, а ты садись на первую. Ну, а что он там делает? - Не знаю, его только вчера забрали.