На сайте с 16.03.2010 Репутация: 92
Сообщений 188 Предупреждений 2 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: specialized big hit I 2010, Honda XLR250
На сайте с 16.10.2012 Репутация: 26
Сообщений 10 Пол: Мужской(50)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Кубік самопал
24 окт 2012 в 23:43
Планую скидати на днях заказ на 82,52 $ , якщо є бажаючі у Львові приєднатись, щоб набрати 100 Євро, запрошую. В інших містах резону нема, пересилка все зїдає.
На сайте с 22.12.2006 Репутация: 257
Сообщений 529 Пол: Мужской(40)
Стиль: MTB:Enduro Байк: YT Jeffsy 29
5 дек 2012 в 18:20
В свій час довелось шукати партнера по замовленню з чейну, й так як замовлення тре було зробити терміново, то вирішив звернутись до посередників, так як обіг замовлень в них досить активний. Спочатку випадково натрапив на одного посередника (не буду згадувати його нікнейм, але людина тут досить активна), умови в нього виявились такі, що виходило дорожче, ніж самому замовити, а якщо ще й порахувати переказ йому грошей на замовлення та доставку від нього до мене, то в результаті я би взагалі сплатив подвійну чейнівську доставку. Дивно, що подібні індивіди "из рода Израилевого"(с) цього не враховують, й гнуть такі ціни за свої послуги, наживаючись на безвиході деяких байкерів. Після цього зконтактувався з Mr. Serj, й був приємно здивований його мінімальними націнками за послуги посередника. В результаті я все ж таки замовив сам, так як знайшлось декілька місцевих байкерів, які "добили" суму замовлення до безкоштовної доставки, але якщо мені в майбутньому доведеться звертатись до когось з посередників, то це буде безумовно Mr. Serj :)