На сайте с 24.11.2009 Репутация: 77
Сообщений 272 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Canyon Spectral
5 дек 2010 в 17:21
MTBr писал(а): парни вы конечно извените, но лутчебы норм дёрты зафигачели......
а до чого тут взагалі дьорти? мальчик ты вообще кто?
якщо в тебе є бажання зафігачити норм дьорти, то що чи хто тобі заважає? нафіг комусь пропонувати це зробити за тебе?
ти явно из категорії "вы постройте, а я уже потом прийду и покатаюсь на готовом"...
памп трек - це взагалі інше і ніякого відношення до класичиних дьортів немає. його реально можуть катати всі хто хочуть! але головне його побудувати, бо роботи вистачає! і замість того, щоб вказувати що робити краще сам би прийшов і допоміг!
На сайте с 06.05.2008 Репутация: 185
Сообщений 665 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: спЭциальный дЭмо 7 ТУПАНИКАКУВСЕХ
5 дек 2010 в 17:27
daimonwn писал(а): а до чого тут взагалі дьорти? мальчик ты вообще кто?
якщо в тебе є бажання зафігачити норм дьорти, то що чи хто тобі заважає? нафіг комусь пропонувати це зробити за тебе?
ти явно из категорії "вы постройте, а я уже потом прийду и покатаюсь на готовом"...
памп трек - це взагалі інше і ніякого відношення до класичиних дьортів немає. його реально можуть катати всі хто хочуть! але головне його побудувати, бо роботи вистачає! і замість того, щоб вказувати що робити краще сам би прийшов і допоміг!
у него проблемы со здоровьем
и не надо он на свои года норм катает,я в 14 на зайчике катался
На сайте с 24.11.2009 Репутация: 77
Сообщений 272 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Canyon Spectral
5 дек 2010 в 17:44
DimonFr писал(а):
и не надо он на свои года норм катает
а хіба ми тут піськами міряємся? ми навіть в різних вагових і вікових категоріях
хай краще допоможе копати, бо я ж впевнений, що такі як він потім обовязково припруться на готовий трек і будуть постійно на ньому катати. зараз тіпа в них нема часу і все таке, а час для катання завжди знаходять. хоча тут вже кожному своє...
пс: якщо проблеми зі здоровям, то хай краще лікується, а не вказує що робити, бо йому бачиш не вистачає норм дьортів
На сайте с 06.05.2008 Репутация: 185
Сообщений 665 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: спЭциальный дЭмо 7 ТУПАНИКАКУВСЕХ
5 дек 2010 в 17:54
daimonwn писал(а): хай краще допоможе копати, бо я ж впевнений, що такі як він потім обовязково припруться на готовий трек і будуть постійно на ньому катати. зараз тіпа в них нема часу і все таке, а час для катання завжди знаходять. хоча тут вже кожному своє...
пс: якщо проблеми зі здоровям, то хай краще лікується, а не вказує що робити, бо йому бачиш не вистачає норм дьортів
На сайте с 19.10.2007 Репутация: 150
Сообщений 2284 Пол: Мужской(44)
Стиль: MTB:Freeride Байк: отсутствует
6 дек 2010 в 15:38
то что туда привезли, не глина, а песок с примесью извести, памп постоянно рихтовать нужно будет, но готов предвидеть что мало кто этим будет заниматься.
раз уж потратились на машины, стоило везти именно глину, вот тогда было бы идеально.
На сайте с 19.10.2007 Репутация: 150
Сообщений 2284 Пол: Мужской(44)
Стиль: MTB:Freeride Байк: отсутствует
6 дек 2010 в 18:51
не, не такая абсолютно, у нас та что из ямы, почти без песка и клеится хорошо.
просто уверен что этот памп будет постоянно в раздолбаном состоянии, к сожалению.