На сайте с 29.05.2012 Репутация: 67
Сообщений 1061 Пол: Мужской(67)
Стиль: MTB:Enduro
26 янв 2014 в 17:49
Nekit.Zp, а нахера узнавать шрифт?))) Я уверен , что в инете есть векторные изображения надписей , просто им отдать. В крайнем случае есть сайты которые по картинкам ищут шрифт.
На сайте с 18.07.2012 Репутация: 25
Сообщений 452 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Street Байк: Octane One Spark 2011 + NS Fundamental 2
26 янв 2014 в 19:22
VaNeSsP96, где ты только эти бигхиты берешь?=)В рашке совсем не найти...
skinhead.v.7.0---у кого небыло коны тот не экстримал.....!!!!))))
Gleb Kyiv---Дырки в ж*пе, а это отверстия
слоупстайл в россии как дед мороз - все знают, но никто не видел (С) дерт.ру
На сайте с 18.07.2012 Репутация: 25
Сообщений 452 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Street Байк: Octane One Spark 2011 + NS Fundamental 2
26 янв 2014 в 19:28
VaNeSsP96, Может надумаю, напишу если что. А доставка с Украины в Рашку сколько по деньгам?
skinhead.v.7.0---у кого небыло коны тот не экстримал.....!!!!))))
Gleb Kyiv---Дырки в ж*пе, а это отверстия
слоупстайл в россии как дед мороз - все знают, но никто не видел (С) дерт.ру
На сайте с 03.07.2012 Репутация: 42
Сообщений 58 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Gabbi
27 янв 2014 в 22:26
Моя нова цяцька
Народ прикупив я собі Хіта 1 2007 року FSR, брав я його з Польщі тому протестити його наперед не міг. Приїхав він мені в дуже шикарному стані і на хорошому обвісі, все працює як і має працювати но знайшовся один косяк, так як я раніше їздив на хардтейлі то з підвісами майже справи не мав (не розбирав по шурупчиках :) ), проблема в тому що підвіска ззаду стукає, не катастрофічно на асфальті ,но по дрібних горбиках або сходах таке враження що зараз розлетиться. Коли сідаєш на байк таке враження що перш ніж спрацьовує аморт (пружина) він провалюється десь на 1-2 мм, зняв аморт (fox vanilla r) почистив (не розбирав) обдивився, пожмакав, ніяких люфтів я не знайшов, так само з підвіскою вроді все норм ніяких люфтів, зазорі нема. Зібрав назад знов та сама проблема, в чому може бути причина, може таке бути шо треба замінити проми (скільки комплект промів коштує). Ваші варіанти в чому може бути причина і як з тим боротися. Бо як не вирішу сам то понесу до майстра, а там вже точно попадалово на гроші :(
На сайте с 03.07.2012 Репутация: 42
Сообщений 58 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Gabbi
27 янв 2014 в 22:53
Fr@nkinshtein, у цієї моделі Van R немає підкачки повітря, тільки крутілка регулювання відскоку. Nekit.Zp, як би підвіска не була ціла я б сюди не писав :) Буду колупати аморт а далі буде видно, дякую за напрямок руху :)
На сайте с 04.02.2011 Репутация: 564
Сообщений 3255 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride Байк: YT TUES+Boxxer
27 янв 2014 в 23:21
WVW, НО, прежде чем разбирать аморт советую ознакомиться с мануальчиками. Важно: 1. перед разбором разобрать ту часть, через которую вкачивался на заводе воздух и спустить его. 2. готовиться врезать подкачку ( что проще, нежели мудрить с 6 гранниками и иглами ), если начнете разбирать.