На сайте с 26.07.2005 Репутация: 1552
Сообщений 1950 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Князь тьмы & Norco Shore 3 2009
11 окт 2009 в 20:50
Ну что, я дома.
Соревки были кул, только не порадовало количество уборок реально не прикольно смотреть как твой друг гриндит литсом по земле а потом самому прыгать... Степ-ап у вас крутой, была бы у меня возможность тренится на таком...
В первую ночь было П**ДЕЦ как холодно и мокро... если б не брезент с большой палатки и не баннера с политотой я бы подох точно потому что бухла не было а палатка у меня дырявая... 2 орги - в след. раз объясняйте плиз где хоть приблизительно можно взять дрова... я облазил все окрестные свалки только к следующему дню... во вторую ночь было норм потому что мы натащили миллион дров и всю ночь жарили костер так что было как в майами... костер рулит, спасибо еще за водку, редбулл, лимонный сок и хорошую компанию.
Негатив - музыка часто была отстой ну это уже как стандарт так что пох.
GIPS ты гавнюк, мог бы фотик положить в палатку )))
Да, кстати, сделайте уже поролонку я к вам жить приеду, епт
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
12 окт 2009 в 10:19
І я нарешті дома.
Пару слів з позитива:
Це те що змагання відбулися, орги старалися + Максу і Сєрому (та й іншим, не всіх же ш знаю...), що в складний період проводяться відповідні змагання і просто класні тусовки, Ред-Булл, водка, шкода спирт подорожчав Крема де Ментолу привіз мало, а то б всі були точно в ДРОВА!
А тепер мінуси:
Дьорти взагалі не були готові до змагань!!! (1,5 години замість щоб розкатуватися, рівняв всю серію ще й кривою, тупою лопатою)
Радіуси не виведені, приземлення вузькі, низькі, криві і тільки частково вкатані. Там впринципі було небезпечно катати, добре, що обійшлося без серйозних травм, але чувак зі швидкої набігався, кожні 5 хв бігав туди назад, ще такого не бачив. В самого рука спухла і болить, надіюсь до Дубків трохи попустить + короткочасна амнезія була... треба до лікаря.
Краще би всі сили потратили і зробили повністю 3 чи навіть 2 дьорти, але нормальних, щоб народ показував, що він вміє робити, а не як вміє падати!
Але з іншої сторони це безцінний досвід, тому будем надіятись, що все буде враховуватись на майбутнє і буде тільки краще
П.С. бачу треба писати ще статтю про лопати і про побудову і вирівнювання діртів!