На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
28 сен 2016 в 09:43
alex_zp_ua писал(а): чето пацаны затихли
ну ок)
отже, мій "червоний барон" вирішив розслабитись і дав тріщину в найвідомішому місці. Цікаве спостереження в тому, що таке стається в рамах L розміру. Оскільки рама бралась в польщі а зараз не міг туди їхати, спитав в хлопців з "ВелоДжем" чи зможуть замінити по гарантії. Хлопці погодились допомогти але щось сталось і вони зникли. Тоді вирішив зробити ресайлінг і додати рамі те чого їй явно не вистачало для потужного вигляду :) Тут мені допоміг маестро Романюк, за що йому величезне дякую. отже мій Хорнет змінився і одразу ж став BikeOfTheDay на https://www.vitalmtb.com/ як кажуть "мелочь но приятно" :)
ну і бачу, що мало хто помітив відео на каналі дартмура з виставки. Якщо ви знаєте польську мову то можете зрозуміти, що хлопці прислуховуються до думок користувачів і роблять висновки... так представлений раніше хорнет 2017 який виглядав більш одороблом ніж потужним хардкорним хардтейлом змінився і буде мати риси серії roots. з 7:26 можна побачити як він буде виглядати
Ну я как-то и переживал, что рано или поздно с их отношением это случится. И их "гарантия есть в нашей базе" чеки не нужны, можно использовать только по однмоу назначению))
На сайте с 06.12.2013 Репутация: 11
Сообщений 19 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец
28 сен 2016 в 17:35
NicholasKG писал(а): сурово)))
Ну я бы не отказался от еще одного альтернативного представиля Dartmoor в Украине. Надеюсь скоро такие повятся. А то слушать историю про выборы, и через это в магазине нет крюков на рамы которые мы продаем, это не показывает лицо магазина в лучшем свете)))
Ну и ждем нормального представление линейки 2017-го года, с цениками :)
На сайте с 22.11.2009 Репутация: 544
Сообщений 5497 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro Байк: seicento
28 сен 2016 в 20:29
Какая именно покрышка? Максис 2.4 поменьше швальбы Кореш пишет, что в Хорнет у него на 27,5*2.35 стоит с зазором ок, но 2.5 уже будет плотно очень. Это уже считается стандарт 27.5+, праймал надо брать