На сайте с 29.09.2014 Репутация: 18
Сообщений 348 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Mondraker Dune
13 апр 2016 в 18:41
erazel писал(а): Це називається конструктор рукожопий. Мав би врахувати запас під зірку при повному спрацюванні підвіски. А то що у 100мм ходу що у 250мм ходу роблять каретку на висоті осі колеса. Тупняк повний.
Не, як раніше написали, там підступна кочка була, от він і вспахав землю зіркою.
AndRiEL писал(а): Это ж Lourdes? А на видео казалось там лайтовенький гепчик... и такие жмуть на приземлении. Ты посмотри что цепь вытворяет!
На сайте с 05.04.2007 Репутация: 34
Сообщений 579 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Remedy 66, Jamis Dakar
14 апр 2016 в 09:16
Andre писал(а): Думаю, каретку у довгохідних рамах роблять як можна нижче для того, щоб байк стабільніший в керуванні був.
А нафіга тоді такі ходи підвіски якщо при спрацьовуванні ти зариваєшся зіркою в землю? Робити тоді хід підвіски такий щоб при повністю зжатому аморті від зірки до землі залишалось сантиметрів 5, оце й буде розумною межою. Якщо ж роблять більші ходи то треба вже й каретку піднімати. Ладно, то таке, лірика, про це можна сперечатися довго.
На сайте с 11.10.2012 Репутация: 51
Сообщений 1873 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Demka+Format
15 апр 2016 в 01:20
erazel писал(а): А нафіга тоді такі ходи підвіски якщо при спрацьовуванні ти зариваєшся зіркою в землю? Робити тоді хід підвіски такий щоб при повністю зжатому аморті від зірки до землі залишалось сантиметрів 5, оце й буде розумною межою. Якщо ж роблять більші ходи то треба вже й каретку піднімати. Ладно, то таке, лірика, про це можна сперечатися довго.
Ты даже не осознаешь,что на высокой каретке ты там валяться будешь на каждой секции.а на тех байках легче будешь проезжать тяжелые участки.
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
15 апр 2016 в 21:11
Я вешу 67на сандее с 350 пружиной езжу... И тоже мне она сдается мягковата... Но на тфтюнс калькуляторе, вообще написано 275 lbs...
Однако, посудите сами, зачем 200ммхода , если он будет работать, максимум на 160
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...