На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
12 мар 2018 в 14:40
Ну взагалі то і болгаркою можна зробити все акуратно і правильно, але навіщо? Воно не впливає на вагу, видно їх лише якщо вєл знизу розглядати да і на вигляд не впливає аж ніяк. У мене вони були, зараз на іншій рамі немає і мені якось від того ні краще ні гірше не стало. Друге діло коли на коні моїй вони не верхній трубі зверху на самому видному місці ще й об них роздер ногу, тоді дійсно сенс був таке зробити. А на нижній трубі знизу його і не видно й то в загальному.
На сайте с 25.08.2010 Репутация: 7
Сообщений 84 Пол: Мужской(44)
Стиль: MTB:Freeride
12 мар 2018 в 16:54
NArtemD писал(а): ты уже решился, пили эту бесполезную хрень, адекватный покупатель, только спасибо скажет.
да я тож так думаю... только под одним из ушей видно еле заметный уход - впадину. видать при сварке гульнул металл внутрь... так что под вопросом пока все ...
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
12 мар 2018 в 17:04
Рам демо в продажу багато, а твоя буде єдина в конструкцію якої втрутилися. Да і яке січення труби в тому місці ж невідомо. ну впливало б це хоч на щось, а то ж косметика. Це не змінить геометрію, не змінить хід підвіски, нічого взагалі окрім вигляду, який і так не видно бо їхати треба а не дивитися на низ. Да по тій трубі постійно каміння летить, деяке прагне в "коліні" вмнятину поставити. На фоні цього відсутність чи наявність цих кріплень нічого не значитиме взагалі.
На сайте с 08.01.2011 Репутация: 203
Сообщений 536 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Enduro+Trek Fuel
23 мар 2018 в 10:45
Вопрос к знактовам. Вопрос может немного и глупый=) Рама Specialized Enduro Expert 12 года. Крепление заднего тормоза прямое,тоисть PM. Для установки 180 ротора, можно ведь поставить и передний переходник PM главное что бы по циферкам совпадал размер.Верно?
Errare Humanum Est - Человеку свойственно ошибаться
На сайте с 17.05.2008 Репутация: 156
Сообщений 1401 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big hit 2007 + Marzocchi 66 RC2X