На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
28 апр 2013 в 23:18
привіт всім власникам pussy street,є два питання: 1)Чи можна поставити Maxxis Holly Roller 26х2 40 на 26 колесо?зараз стоїть швальбоа рокет рон 2 25 місця дофігіще колесо стоїть на початку може мм 3 від початку дропа,тобт оякшо поставити хулік то колесо буде троха дальше але всеодно місця буде багато,бо зараз хоч колесо і на початку дропів місця д опіря ше багато. 2)В всіх пуссі стріт нема розрізу на підсиідльній трубі?бо в мене нема але зажим тримає сідло тобт оякщо я буду брати отакий підсиділ воно підійде?https://www.bikestuff.com.ua/d-n-d-n-d-d-n-d-noed-d-d-d/dartmoor-fusion-pivotal-post.html меін хтось відповість на ці питання????? 1)Чи можна поставити Maxxis Holly Roller 26х2 40 на 26 колесо?зараз стоїть швальбоа рокет рон 2 25 місця дофігіще колесо стоїть на початку може мм 3 від початку дропа,тобт оякшо поставити хулік то колесо буде троха дальше але всеодно місця буде багато,бо зараз хоч колесо і на початку дропів місця д опіря ше багато. 2)В всіх пуссі стріт нема розрізу на підсиідльній трубі?бо в мене нема але зажим тримає сідло тобт оякщо я буду брати отакий підсиділ воно підійде?https://www.bikestuff.com.ua/d-n-d-n-d-d-n-d-noed-d-d-d/dartmoor-fusion-pivotal-post.html мені хтось відповість на такі питання чи вже на таких рамах ніхто не їздить і не їздив?*
На сайте с 30.03.2011 Репутация: 81
Сообщений 246 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Street Байк: federal hamilton. не комплит
24 мая 2013 в 00:24
можно, у меня стоял 2.4 холик роздутый до поднебесной, на 24 правда но места хватало. и на 26 думаю проблем не будет.
если зажим держит то в чем проблема? если подсидельная труба рамы была спилена под 0, что часто встречается то фозьми макнэин кэпитал с ним проблем вообще не будет он к верху становится шире и зажимается прекрассно без зажима. в крайнем случае сделаешь розрез
24 мая 2013 в 00:26
нагоша, та я вже зробив розріз постаивв підсидлі аткий як на ссилці все тримає. А при малейшій вісімці колесо буде чіпляти піря?і де буде віська в дропах?на кінці?
24 мая 2013 в 01:27
green-de-wald, до речі в мене тож на балконі але там все крім рами(рама біля мене) )),а колесо стоїть в дропах в якому положенні? посередині? в кінці? cola, я ніколи в житті не пересяду на 24 колеса,хоч який би байк не був
24 мая 2013 в 01:42
green-de-wald, та не в мене є гальма зараз стоїть швальба рейсінг ральф там ширина або 2 25 або 2 3(неможу подивитись бо зараз на балконі потоп)) і місця ше дофігіща хоча колесо стоїть майже на початку дропів а і ше питання:в пуссі дірт дропути такі самі які в стріт ч икоротші?
На сайте с 09.06.2012 Репутация: 8
Сообщений 69 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Street Байк: О1 Spark 24 + NSbikes RNS
29 июн 2013 в 11:32
Поссоны купил кароч раму DC Pussy street и там на вехних перьях, в том месте где показано на фото(если присмотреться то можно слева увидеть одну), есть микро-дырочки с двух сторон прям на сварочном шве и как-бы сделаны с виду специально, это брак? Или у кого-то тоже такие есть?