На сайте с 29.07.2011 Репутация: 364
Сообщений 2365 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26Player 2017+FOX 36 831
13 апр 2021 в 13:38
Саме замовив собі Title 1AH 50mm, про який писав вище. В дистриб'юторів в Європі в наявності немає, і не відомо коли завезуть. Замовляв прямо з канадського оф сайту. Руль з доставкою та комісіями пейпала і тд... виходить 3900 грн. Дешевше якщо замовляти разом з кимось. Це для тих хто писав що руль за 2к то багато Сам в шоці з сучасних цін, але після того як повело рентал вирішив спробувати щось нове і більш ексклюзивне. Якщо ви з великого міста то вийде близько 3600грн. В мене були додаткові затрати через те що DHL не відправляє в моє місто. Сторінка самого руля Ссылка
На сайте с 18.10.2018 Репутация: 4
Сообщений 4 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Haro xtreme x2 тоже что и х6 переколхоз в х7
14 апр 2021 в 23:31
сам виточив по дві сантиметрові проставки зі строїтєльного алюмінієвого уголка з допомогою болгарки і дрельки
фото не могу прикріпить тогошо сайт старий і недороблений
На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
26 апр 2021 в 11:09
Я трохи засумнівався у своїх висновках, що потрібно піднімати руль, і зробив експеримент, під винос підставив по 3гайки (+20мм), результат перевершив всі очікування, я ніразу не звернув увагу на посадку, вона була ідеальна завжди,тоді як раніше, усі виїзди, я тільки про посадку і думав і не міг зловити ідеальний момент. В добавок, на всіх поворотах переднє колесо зносило і неможливо було закласти руль на сторону.
+20 мм змінили ситуацію, але не настільки як хотілось, я помню раніше, з більшою ефективною висотою, хватало "ходу рук" щоб доторкнутись рульом до землі. Тому вирішив виточити проставки +20мм і руль +40 мм.
Надіюсь ця інфа допоможе тим хто не може навчитись проходити повороти правильно.