На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
1 июн 2021 в 13:59
Ділюсь досвідом
Зі списку, що був в першому каменті, я нічого не вибрав, а купив б/в Teva. Через рік відніс на дачу, бо підошва тримала на 4/5. Взамін, 10.2020 купив вже Leatt DBX 3.0. Катав десь 2 рази на тиждень. Нещодавно повернувся з Пилипця і ось відгук, а детальні фото ось тут: https://photos.app.goo.gl/mPFJXfz4qLKwcAD66
Позитив:
Добре тримають вологу. Ступив в річку, катав в сніг і дощ. Ніколи не хлюпало.
Вага цілком нормальна. Не відчував дискомфорту.
Згинаються теж нормально. Приблизно як взуття для СНБ.
Намертво тримають педалі (FireEye Hot Candy).
Просторі в середині, ніде не тиснуть.
Міцний носок. Можна дати РобоКопу підсрачника і не зламати собі ногу.
Негатив:
Чорт забирай, вони на розмір більші. Я взяв 28.5 см, але треба було 27.5 чи 28.
В них зависока бокова частина, там де не має захисту кістки. І мені натирає цю кляту кістку. Хоч в знайомого все норм. Тому це не мінус, а особливість.
Підходять лише для катання та дійти до підйомника. Домашні трейли в пісчаній місцевості, тож часто їх ремонтуємо і постійні присідання призводять до... дивіться фото. Чому так? Бо верх взуття зроблений із твердого матеріалу, що тяжко гнеться. Періодично заливаю клеєм.
Підошва хоч і тримає міцно, але зроблена із твердої гуми. Тому жити їй не довго.
Вердикт В кінці сезону буду міняти. Чи варто витрачати 100 баксів в рік на взуття? Враховуючи недоліки - ні.
На сайте с 04.03.2015 Репутация: 98
Сообщений 974 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride
1 июн 2021 в 20:59
О, ну раз подняли старую тему, тоже пополню.
Тут уже упоминались Giro Jacket. Так вот, купил и себе недавно.
В принципе "ничо так". Плотная полиуретановая подошва, крепкий верх. По первому времени очень сильно терли. Натирали даже там, где я и не думал что могут быть мозоли.
Где-то месяц-два разнашивались, теперь проблем нет.
Опережу комментаторов: проблема не в размере. Верхний этот материал изначально крайне дубовый, прям не гнулся вообще, даже в руках.
На сайте с 10.09.2014 Репутация: 20
Сообщений 340 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Giant Reign
2 июн 2021 в 10:25
Kenny_84 писал(а):
Педальки - DMR V12 Тримають краще ніж мої попередні нові Shimano SH-GR9 Подобаються мені набагато більше ніж попередні шимани, 5.10 Ношу з 10.09.2019 Носіння влітку - принциповий момент, вибирав як раз враховуючи це.
На сайте с 18.08.2017 Репутация: 21
Сообщений 132 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Enduro
2 июн 2021 в 10:53
Kenny_84 писал(а): ричині картону під стелькою
И что от этого они перестают быть хорошими за 60$? У них болячек банальных точно нет как у Литта, как и у всего экипа Литт. Шлем фулл дбх4.0 за 6к+ сделан хуже ,чем тот же 661 ресет за 2500 ( просто к слову)
На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
2 июн 2021 в 12:46
Anton25101 писал(а): они перестают быть хорошими за 60$?
Саме так. Відсутність картону під стелькою, це принципова позиція. Розумію, що багато хто носить їх і цілком задоволений. Але я ходив у взутті (не 5.10) із картоном і воно досить швидко розвалилось.
На сайте с 18.08.2017 Репутация: 21
Сообщений 132 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Enduro
2 июн 2021 в 16:11
Kenny_84 писал(а): Але я ходив у взутті (не 5.10) із картоном і воно досить швидко розвалилось.
Контактные 5.10 у меня уже больше года,не розвалились, больше 150 пар проданных, те кто брали у меня - довольны по сей день. Может просто не повезло тут кому то. Я не в коем случае не говорю что это самый топовый бренд,но за 60$ аналогов под жесткое катание в горах- пока не придумали. А так мне очень кренковские тапки нравятся,думаю на пробу заказать
Stitch777 писал(а):
Stitch777 писал(а): поточнее про шлем можно?))
Качество покраски,сборки,очень неаккуратно все сделанно, в первые пару дней челюсть скрипит (владелец сказал). Но стоит отдать должное,на голове сидит удобно,есть щечки сменные в комплекте. Козырек конечно не меняющий свою позицию можно отнести к минусу, но то такое. Дбх4.0 был куплен за 6200 , я б за него максимум 4 отдал,учитывая косяки. Может кому то это и не критично
На сайте с 10.01.2012 Репутация: 57
Сообщений 603 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Glory
7 июн 2021 в 15:03
ka81 писал(а): все розумію, але - ні, відмовити класичним шнуркам раз і назавжди!!!
отказать vaude раз и навсегда
За месяц катания. Уехали обратно на байк24 по рекламации. Деньги вернули. Доставка обошлась обратно к ним в 600грн. За товар деньги вернули относительно быстро на карту в нацвалюте, без проблем.
В замен взял скотт на боа. Юзаю пол года, как новые.