voland
На сайте с 08.09.2012
Сообщений 1196 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Freeride
|
6 авг 2018 в 20:20
Jinner писал(а): исключительно просьба о дополнительном фото, что и делает его неадекватным ????
Jinner писал(а): просьба точно ???
"дайте реальне фото зірки на 34Т" - можна спримати як вимогу, погрозу, дурнувату пропозицію (адже що значить "дайте"????) Людина, яка зацікавлена у придванні будь чого перш а все привітається з продавцем та опише свої наміри, щоб було зрозуміло чого вона звертається. А тут - навіщо тобі фото: роздрукувати та на стелю? порівняти зі своєю зіркою? просто ради забави вечері тому що скучно? розумієте до чого я.... І сказали ж - не марнуй часу, продавець не зацікавлений вести з таким покупцем справу. Так ні, треба далі його штурхати, засипати повідомленнями а потім викатити тему що він як продавець "дивний". Цирк та й годі. Це суто особові стосунки, нащо це все гівно тут?
Coolibin писал(а): Так, я визнаю шо припустився помилки, не привітався і не використав слова, "будьласка" такі да, дуже суттєвої помилки, яка перекреслила Ваш подальший конструктив
Coolibin писал(а): я чесно кажучи навідь і не подумав що продавець образився у колі де всі спілкуються в такій манері як Ви нічого дивного що може бути інакще, з повагою з самого початку.
Coolibin писал(а): мяко і без жодного хамства і неповаги доніс йому своє бачення о, з"явилось бажання спілкуватись по-нормальному, ввічливо. Де Ви були спочатку.
Coolibin писал(а): То хто з нас хам? відповідь очевидна.
Виключно моя думка, як людини що теж продає і має справу з безліччю різних клієнтів: продавець залишає за собою ПРАВО не мати справ з людиною, що демонструє своє неповажне ставлення до його особистості.
@Q.wheels |