На сайте с 29.08.2017 Репутация: 175
Сообщений 21 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro
28 июл 2018 в 16:17
З_П, то не важно, суть в тому що ТИ сам таким виявився! якщо чесно то мені прикро що така ситуація вийшла, проте я дав відповідь на всі питання і адекватний покупець це б зрозумів... ти товар брав наложкою і з усвідомленням того що вилка не перебиралась (через це і віддав дешево, про що вказано у переписці)... а зараз як істеричка руками помахав і шуму безтолкового навів... мені теж попадали попадоси (зірвані різьби і т.д.), але якщо не доглядів на пошті це вже мої проблеми і голови ніікому не морочу як дехто!
великий вибір велозапчастин!
питання в ЛС або на вайбер:
+380993708269
На сайте с 07.04.2017 Репутация: 10
Сообщений 11 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Enduro Байк: сука
28 июл 2018 в 20:01
З_П, это кто такое сказал? Не первый раз проходили, когда люди отправляли специально вилку без масла, чтоб её можно было на почте вскрыть без проблем. Сказал, что нужно проверить целостность товара и пусть стоят смотрят как ты проверяешь свою вилку! Если начинают выделываться - говоришь что продавец на это дал добро и если хотят, то вы вместе звоните отправителю и подтверждаете. Это ты уже сам себе проблемы придумываешь
На сайте с 17.12.2016 Репутация: 9
Сообщений 37 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Maxx Enduro Fab4b+
29 июл 2018 в 12:35
Можливо я чогось не розумію, але як можна продавати шлак по дефолту, і яка різниця написав ти що ТО не проводилось чи навпаки, суть то в тому що продавець ненадійний і як би хто кого не називав це факт і -реп
На сайте с 15.03.2010 Репутация: 939
Сообщений 413 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк:
29 июл 2018 в 13:13
subsound писал(а): Можливо я чогось не розумію, але як можна продавати шлак по дефолту, і яка різниця написав ти що ТО не проводилось чи навпаки, суть то в тому що продавець ненадійний і як би хто кого не називав це факт і -реп
та нi, не ти один, аправилатодлябаригне канають,стількимотлохуунього,хочбигрупувавякосьоголошення. "Объявление должно содержать максимально полное описание продаваемого товара (состояние, износ, дефекты, технические характеристики…)
Продавец обязан лично проверить товар на дефекты. Запрещено утаивать дефекты от покупателей."
На сайте с 08.09.2012 Репутация: 676
Сообщений 1196 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Freeride
29 июл 2018 в 13:33
subsound писал(а): як можна продавати шлак по дефолту
поняття "шлаку" суб"єктивне і у кожного своє. Комусь карбонові хардтейли п"ятирічного віку будуть "шлаком".
subsound писал(а): яка різниця написав ти що ТО не проводилось чи навпаки
ну да, ніякої різниці. Взагалі)))
subsound писал(а): суть то в тому що продавець ненадійний
досить безпідставно клеймити людей. Спіймай на брехні, а потім вже роби виключно СВОЇ висновки про надійність чи навпаки. І нагадаю хто забув - барахолка то базар. Силком тебе ніхто не тяне щось купувати. Але якщо купуєш, то будь уважним та максимально цікався характеристиками та станом.
29 июл 2018 в 13:40
voland писал(а): Але якщо купуєш, то будь уважним та максимально цікався характеристиками та станом.
а якщо продаєш то перевіряти нічого не потрібно? я не кажу що тут якийсь манібек потрібен чи тд елементарно як можна купупати у людини яка продає ржавий хлам і не вказує що він ржавий? барахолка барахолкою а совість бути повинна, хоча це субєктивна думка, того можливо я і не правий
29 июл 2018 в 13:44
subsound, хіба складно дорослим людям, покупцю з продавцем, домовитись про перевірку внутрішнього стану вилки? Варіантів як це зробити є декілька, і це взагалі не проблема. Якби продавець вмикнув мороз при наполегливості покупця перевірити внутрішній стан - то є дзвіночок що щось не так і можливо варто утриматись від придбання. А тут покупець сам вирішив - "будь що буде - беру", що і отримав.....
*Pitbull* писал(а): "Объявление должно содержать максимально полное описание продаваемого товара (состояние, износ, дефекты, технические характеристики…) Продавец обязан лично проверить товар на дефекты. Запрещено утаивать дефекты от покупателей."
дуже корисний, як на мене пункт. Особисто я ЗА. Але реальність барахолки каже що 80-90 відсотків оголошень не дотримуються цього правила? То що робити - міняти правила або дропати оголошення?
29 июл 2018 в 13:51
voland писал(а): покупцю з продавцем, домовитись про перевірку внутрішнього стану вилки?
я тут розумію хід твої думок, но є одне но як можна продавати річ, яку ти навіть не знаєш чи вона працює чи ні? тут не можна так просто взяти і скинути всю провину на покупця лише через те, що він все 100 раз не перепитав і не попросив все перевірити, не всі люди такі сверхразуми, і тимпаче коли люди бачуть обяву продам річ і без уточнення, що вона не робоча, вони розуміють що вона в робочому стані, а не навпаки
29 июл 2018 в 14:37
subsound писал(а): як можна продавати річ, яку ти навіть не знаєш чи вона працює чи ні?
бо то залiзо з Европки, хоча всiм на це поху., це дуже м'яко кажучи, чи хтось не згоден ?!?!?! Запрещено продавать:"Украденные товары, запрещена массовая торговля б.у. велосипедами "из европы", поскольку получены доказательства ворованности некоторых из них;"
29 июл 2018 в 14:56
*Pitbull* писал(а): бо то залiзо з Европки, хоча всiм на це поху., це дуже м'яко кажучи, чи хтось не згоден ?!?!?!
довести та вжити покарання у вигляді бану. Але поки не доведено - даремні розмови. Гіпотетично-реальний приклад - купив в Англії вживану вилку на 26 колеса під прямий шток, з метою складання байку рідним. Через деякий час так сталося що рама вже на 29" під конус а вилку банально немає куди ставити. Тож маємо на руках вилку, яку я навіть не тестував, не жмакав і не знаю чи все там гаразд в середені. Вирішив її продати. Нести на сервіс щоб її перебрали - це декілька сотен до ціни, яка робить її більшою і нецікавою. Тож продаю "як є", з готовністю іду на діалог з покупцем. То я барига що продає крадені речі з Європи?
29 июл 2018 в 14:59
*Pitbull* писал(а): бо то залiзо з Европки, хоча всiм на це поху., це дуже м'яко кажучи, чи хтось не згоден ?!?!?!
ну як писав товарищ вище на ХБ це не аксіома тут люди хочуть продавати га*** і робити вигляд, що так і має бути, цим же самі опускають рейтинг цього веб-ресурсу та свій рейтинг, того що людина яка навіть не знає, що продає, точно не може бути з високою репутацією як не крути
29 июл 2018 в 15:40
voland писал(а): Гіпотетично-реальний приклад - купив в Англії вживану вилку на 26 колеса під прямий шток, з метою складання байку рідним.
Ото б глянути на його оголошення, це ж скiльки в нього рiдних так засрати барахолку ? Я пiд столом) Так плутати одиничнi випадки, з масовими вкиданнями мотлоха.