На сайте с 24.04.2016 Репутация: 7
Сообщений 2 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Downhill
5 июл 2018 в 20:08
В питанні з рамою не скажу нічого, але не варто всіх осуджувати, якщо є два активні продавани з Мукачева і вони щось затулили вже вшатане то не варто всьому місту псувати репутацію, я думаю в кожному місті є свій «продаван на чесне слово»
В мене наприклад магазин в Мукачеві і ніколи проблем з покупцями не було...
Це від людей залежить
На сайте с 22.06.2012 Репутация: 347
Сообщений 619 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: demo 2014 карбон
5 июл 2018 в 20:33
Конечно не стоит осуждать других))) вот бы еще другие нашли управу на малого, вопросов не было бы... Местные поддерживают такой кипишь? Или просто разобраться не в состоянии с 16 летним шкетом
ovrservice 0633429354 профессиональный сервис с гарантией.
На сайте с 15.03.2010 Репутация: 939
Сообщений 413 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк:
5 июл 2018 в 20:44
Tandem писал(а): На сайте с 24.04.2016
Tandem писал(а): Сообщений 1
Цежтребажопувідірвати,атакнічогоне знаюмояхатазкраю.Магазинумене,аха,заметушився,першеповідомленнянафорумі,горитьнапевноте, щовідірватибвідстільця, щоб мiсто не втратилодовіру.
На сайте с 20.03.2016 Репутация: 35
Сообщений 139 Пол: Мужской(21)
5 июл 2018 в 20:55
Tandem, Репутацію місту ніхто не портить , портять репутаці продавцям які живуть в Мукачеві і люди будуть мати сумнів чи варто брати детальку в продавана з Мукачева , чи не кине його продаван і т.д.
На сайте с 26.07.2014 Репутация: 170
Сообщений 24 Пол: Мужской(25)
5 июл 2018 в 20:55
*Pitbull* писал(а):
тої довіри вже давно немає не один такий продавець, і не перший раз продати можуть лише початківцям....по їхній неопитності... причому прочатку чуть ж**у не лижуть щоб впарити свій хлам, а після продажі повні неадеквати)
На сайте с 10.10.2012 Репутация: 14
Сообщений 30 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Commencal furious
5 июл 2018 в 21:57
Як я уже писав мало хто хоче особливо старші з малими зробити бо зараз такі часи що швидко підуть до батьків а ті зразу заяву накатають (з їх сторони це думаю правильно) а вот у хлопців почнуться проблеми Ну если уж на то пошло то у парня реально веломагазин и сервис, к слову делает все хорошо быстро и не дорого, а то что на форуме олно сообщение ничего не значит, он скорее за других ребят заступается которые не заслужили того что из за каких то "хламотолкателей" на них лились комменты типа да ты с Мукачева ты кидала
На сайте с 24.04.2016 Репутация: 7
Сообщений 2 Пол: Мужской(24)
6 июл 2018 в 13:29
Не розумію до чого тут «моя хата зкраю»?
Я ні за кого не заступаюсь, я просто виразив свою думку на рахунок того що всі думають ніби тут одно кидалово живе..
Це не так, багато хто продає запчастини і ніяких проблем...
А тих хто від неповнолітніх кидалів купує товари той хай буде обережнішим і оглядає краще товар!
До слова кожного не зловиш такого горе продавця так як їх на ціле місто багато, і багато навачків яких старожили незнають!
Тому на рахунок вламати п..&@лей нема кому.. так як незнати хто він і де катає