На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
3 июл 2018 в 08:35
Blackbeard писал(а):
походу ні про що... Продаван мудак, покупець горюн. Все лишиться на своїх місцях і в 19 році коли бан продавана закінчиться, зявиться ще кілька тем про продавана Пашу Балегу...
На сайте с 06.10.2013 Репутация: 61
Сообщений 492 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: mongoose black diamond+888
3 июл 2018 в 16:26
Leva Rodriguez писал(а): и сразу бы описание в темах были честные... и цены адекватные... Ну вот как то так...
смею заметить, Лёша :) логика тут не очень приямая, распространять какой то возможно удачный личный опыть на целое поколение необъективно то что вообще физического насилия среди детей стало меньше не факт - их сотни тысяч никто ведь не ведет учет синяков, про буллинг я вообще молчу ну а твоя толерантность к физическому насилию над детьми, сильным над слабым, толерантность к бандитским методам ("счетчик, "по лбу" и т.д) и восприятие подобного порядка отношения между людьми как справделивого вообще удивляет :( и не было в ту пору (да и сейчас) в запорожье нетерпимости к бандитам и их порядкам и старшакам этим думаешь было дело до возни двух мажоров?! да гопнули бы их обоих в первый же день!
[+] Скрытый текст
в 2003 году у моего одноклассника появился первый моб телефон в школе этот факт не обошелся без внимания "старшаков" и шо ты думаешь в первый же день домой он вернулся без мобильного телефона
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
4 июл 2018 в 09:46
Дима... я не говорю что воспитание 90х было хорошим... но тот кто был человеком, остался человеком... а тот кто был гавном ... остался говном... просто люди больше следили за тем что говорили... а гопников их всегда хватало
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
На сайте с 20.03.2016 Репутация: 35
Сообщений 139 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Downhill
4 июл 2018 в 11:38
Blackbeard, Нє фото
,відео небуде, як буде манібек або рама то в лічку відпишу)
І що робити з тим павликом ? Мочинає говорити ккпа часу шо то я зробив її (без аморта , підсиділа,оськи) Прохання до Мукачевських пациків дайте адресу Балехи Всім знатокам задача оцініть раму в грн.з 3 тріщинами в районі рульової , підсиділа і пластини до якої кріпиться перо , з убитими підшипниками і + заміна підшипника каретки і рульової , комплект: рама ,рульова, зажим, каретка, рульова , наперед дякую
На сайте с 15.09.2013 Репутация: 35
Сообщений 450 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Dartmoor HORNET
12 июл 2018 в 11:24
МАК7 писал(а): Всім знатокам задача оцініть раму в грн.з 3 тріщинами в районі рульової , підсиділа і пластини до якої кріпиться перо , з убитими підшипниками і + заміна підшипника каретки і рульової , комплект: рама ,рульова, зажим, каретка, рульова , наперед дякую
за сир косичку заберу) ну тобто ти мені косичку)
Taras Gipp то філософське питання, софізм одним словом, фронтфліп не потребує стрибка, дуже просто і несподівано виконується))
На сайте с 09.10.2012 Репутация: 30
Сообщений 26 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro
12 июл 2018 в 12:34
Наскільки я знаю,Балега перебуваючи у Львові неодноразово телефонував Максиму,той скидував і не передзвонював,потім не хотів зустрітися. Всіх писак які знаходяться за тисячу кілометрів від Закарпатської області прошу утриматися від коментуваня данної ситуації,так як чим ви далі тим у вас крутіші версії вирішення проблеми:"Набити морду","вичислити по айпі"і тому подібні перли,чомусь на змаганнях у львові аніодна особа не підійшла до Балеги.
На сайте с 15.09.2013 Репутация: 35
Сообщений 450 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Dartmoor HORNET
12 июл 2018 в 12:39
Mr. Thunderbolt, 1000 км, це ростовська область, франція, греція, або швеція.
Mr. Thunderbolt писал(а): Наскільки я знаю,Балега перебуваючи у Львові неодноразово телефонував Максиму,той скидував і не передзвонював,потім не хотів зустрітися.
шось без пруфіф дивно звучить, цікаво що скаже максим
Taras Gipp то філософське питання, софізм одним словом, фронтфліп не потребує стрибка, дуже просто і несподівано виконується))