На сайте с 05.04.2007 Репутация: 34
Сообщений 579 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Remedy 66, Jamis Dakar
17 мая 2017 в 11:17
Дуже, блін, інформативна і корисна відповідь. Як на мене то краще коли аморт спочатку лінійний, а в кінці прогресивніший. Бо тут ніби й получається що в верхній камері більший тиск(бо її відкриває коли вже в основній великий тиск утворюється від зжимання), але по факту получається що аморт все прогресивніший, а потім з якогось моменту стає лінійний через відкривання клапана раптове. Така собі регресивна підвіска, коли мєлоч не їсть, від педалей не хитається, але з ударів спрацьовує багато, але "ступінчато". Смисл така конструкція б мала якби верхня камера мала плаваючий поршень з основною і не мала пропускного клапану. Щоб вона вступала в дію плавно по мірі наростання жосткості основної камери.
На сайте с 03.03.2016 Репутация: 3
Сообщений 22 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro
17 мая 2017 в 12:01
Чтобы аморт не пробивало и сег = 26% качнул всего 10 PSI. По факту сейчас 210 PSI. Единственное что поменялось - режим "трейл", стало ощутимо дубово. В режиме "Спуск" всё отлично и почти плюшево.
17 мая 2017 в 12:49
Xopc писал(а): Тут кастомна довжина аморта і кріпленнч, але є зразу кілька хороших рішень по заміні аморта на цій рамі - на мтбр і пінку цілі гілки форуму є по даному питанні
22 мая 2017 в 10:14
erazel писал(а): Цілком може бути, на більших ходах ричажність падає. Правда тут найнер, але не думаю що у нього інша підвіска.
Порадьте будь-ласка конкретний аморт для моїх потреб: - плюш з самого початку - можливість регулювання ребаунду Бажано пружину т.я. читав, що вони краще "їдять" дрібниці
16 июн 2017 в 11:22
cka3o4nuk писал(а): есть и 190 и 165 :)
Вернусь к своему вопросу, т.к. не смог побороть неприятный удар по опе при дропе с бордюра. Укажите пожалуйста ссылку на пружинный аморт под мой размер. Токарные работы с учётом специфики Трек будут проведены. Спасибо.
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
21 июн 2017 в 19:28
Уже не раз переделывал такие ,, дрова,, . на нормальный аморт. Оси прийдется точить другие , под другой Нормальный аморт( фото на мейл могу скинуть.)
Жопе (и позвонку) лучше всего на пружинке. Естественно фокс. Причем на любой.
Воздух типо РП 23 так себе , промежуточный вариант между дрцв и пружинкой.
Под ету раму хорошо впишется олдовый ван рц , годов етак 2004. Плюшевый, ЛЕГКИЙ, и как раз для вашего каталова аморт. Если возьмете из Сша и недобитый, то еще и Вечный.
В автора спросить то хотел: какой тюн в аморте стоит?
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
26 июн 2017 в 21:22
Как минимум 8 мм. Увы((( После долгих раздумий решил не тянуть кота за... хвост и подкопить на RockShox debonair. Но перед тем как как менять аморт, решил попробовать очередной тюнинг. Подскажите пожалуйста инфу или мануал(можно и на англ.) где описано как реализовать тюнинг самого демпфера? Что-то про шайбочки речь шла.