На сайте с 10.03.2012 Репутация: 119
Сообщений 425 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: 26Player + Fox 32
31 дек 2016 в 00:16
Привіт всім жителям цього форуму, на кінець 16-го року вирішив я згадати всі велоподії, які відбувались зі мною і крутились навколо мене. І згадав про них так буйно, що вирішив змонтувати відео і намалювати пару слів про сезон.
2016 катабельний сезон був найбільш насичений зі всіх з самого початку мого катання, в цьому сезоні було багато поїздок, контестів і перебудов на власних дьортах. Першою мегаподією за рік була поїздка в Барселону, про неї я навіть написав статтю і змонтував невелике відео (стаття - чпуньк, відео - чпуньк)
Ця поїздка не тільки відкрила нові місця, а й змінила моє відношення до катання, я почав краще розуміти, що мені потрібно від катання. Все інше можна прочитати в статті. Коли прийшла весна, дьорти висохли, ми почали пробувати кататись, зразу ж відновили наш мегавідомий степ ап, завезли на нього тирси, зняли ідіотське відео (чпуньк). Звичайно Ла Пома дала певний стимул для перебудови наших дьортів, але ентузіазму було недостатньо.
Наступним етапом була поїздка в Перемишль на FMB контест. Мене, Юру і Романа запросили взяти участь і ми звичайно ж поїхали (халявний готель, нормальна траса, повно світових шредерів). Дьорт був не дуже великим, але з диким вильотом (3,15 м висотою), тому показати щось сильне ніхто з нас крім Юри не зміг (той задрот на всьому може кататись).
Одразу за тиждень після FMB тура відбувся Dnepr Action Fest в Дніпрі. Оскільки Юра був поломаний, а прогноз погоди не тішив ясним небом, я поїхав туди сам За законом везіння погода була ідеальною, тому контест пройшов нормально. Мені вдалось забрати перше місце в Дьорті і Best trick
Після FMB тура почалась глобальна модернізація наших дьортів, а саме нові довгі вильоти і високі приземлення. Для розвитку катання треба було піднімати й рівень дьортів, тому ми почали варити, малювати, крутити і дуже, ДУЖЕ багато копати
Саме так проходила більша частина нашого літа, тяжко, жарко, але дуже продуктивно. На початок серпня в нас були готові найкращі дьорти в Україні (без перебільшення)
Далі був Z-Games... Це була моя перша поїздка на даний фестиваль. Залишила за собою море емоцій і спогадів. Вдалось зайняти 4-те місце, але це абсолютно неважливо, бо головне в Z-Games - це атмосфера. Рідко вдається зібратись великою компанією райдерів (не лише з України) і покататись ввечері на пляжі біля моря.
20-го серпня ми провели контест на наших нових дьортах у Львові. Погода була ідеальною, настрій був ідеальний, катались в задоволення. Зайняв 3-тє місце
Далі був невеликий контестик в Києві (Troya dirt jam, чи якось так...). Зайняв 2-ге місце
І тут Юра намутив собі спонсора, а саме тому зміг розмажоритись на ще один контест у Львові. Цілий день падав дощ, покататись вдалось небагато, але призи роздали, всі довольні, львівську піцу поїли
Далі я почав думати про новий профайл. Не хотів як завжди колхозити зі всякими гоу про, телефонами, хотів зняти нормальне відео на нормальну камеру. Саме це мені й вдалось зробити в останні дні нормальної погоди. Відео - чпуньк
Далі почалось болото, сніг, сесія, кілька разів виїхав в скейтпарк. В мені досі живе надія покататись цієї зими на дьортах, але поки що погода не дозволяє цього зробити. У будь-якому разі, в мене з Юрою вже є квитки в Барселону.
На завершення хочу подякувати своєму єдиному спонсору 2Day wear, який підтримував мене одягом, Роману, який проспонсорував нові дьорти і організував їх будівництво, а також дякую всім, хто допомагав їх робити. Всіх з Наступаючим, всім миру!
Sonc писал(а):
драгстар ето вам не НС и прочее дерьма