На сайте с 29.09.2016 Репутация: 25
Сообщений 29 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized Demo 8 - 2013 Black Edition
19 дек 2016 в 05:04
Вот тут такий замес, тільки я рішився брати борсьорку мені придложили фоксу. На вашу думку яку краще взяти, хто мав опит в пользувані. ХЕЛППП, бо вже мозгі взривають від того вибора веделок
Fox 40 rc2 fit 2012 vs Boxxer World Cup Solo Air (2012)
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
19 дек 2016 в 09:35
я за фоксу)...работа приятней чем у боксера и самое главное это жырнючие 40мм ноги))...основное что нужно делать так это вовремя делать ТО и следить за состоянием башей))
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
19 дек 2016 в 10:16
ННу смотри 40ка она выше чем боксер , а значит нет проблем с рамами и углом рулевого стакана , а боксеры низкие . торсионка у боксёра хуже от фоксы. фоксу кагбэ нужно немного чаще переберать чем боксера так как ноги у них очень нежные , в отличии от боксера у которого они по ккрепче . бооксер егче от фоксы явно так как он на воздухе по работе эти вилки явно разные темболее воздух и пружина. всё зависит от того что тфы хочешь катать . фокса как по мне мелочь лучше отработает чем боксер. по работе это уже заезженная тема , я фит мне не нравиться так как вечно каждую вилку берёшь или каждый раз перебераешь её и работает она снова по разному . боксер простой как двери он как по мне грубее в работе .
имхо по жирности лучше фоксу , но если не тянуть кота за яйца и не ставить себе рамки то подкопить бабла и купить боксер 15 го года , который в работе просто космос. так что из этих двух я за фоксу , а так лучше свежее боксер вк купить .
На сайте с 06.01.2011 Репутация: 80
Сообщений 386 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Astro AFFRB + Vivid Air R2C+ Totem RC2DH solo
19 дек 2016 в 13:29
а шо є різниця на якій вилці дето там катати і пару раз в пилипець їздити? Всі вилки ціна яких в магазі овер 1к$ роблять одинаково добре і відрізняються тільки нюансами роботи надійності і обслуговування
я би вибирав чисто візуально, може по вазі, шоби гей-лайт-фрірайд
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
19 дек 2016 в 13:38
Nehalem X писал(а): а шо є різниця на якій вилці дето там катати і пару раз в пилипець їздити? Всі вилки ціна яких в магазі овер 1к$ роблять одинаково добре і відрізняються тільки нюансами роботи надійності і обслуговування я би вибирав чисто візуально, може по вазі, шоби гей-лайт-фрірайд
отличают они всем !! работа вилки , качеством работы , настройками под трассы , работой в разных условиях , весом , видом , цветом , долговечностью , наличию расходников , возможностью её установки на иные рамы в случае смены рамы. и ещё овер нюансов... если конечно по**й на всё это то ....
На сайте с 08.01.2008 Репутация: 206
Сообщений 161 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: 250сс
19 дек 2016 в 13:44
da bomb писал(а): отличают они всем !! работа вилки , качеством работы , настройками под трассы , работой в разных условиях , весом , видом , цветом , долговечностью , наличию расходников
щоб це все зрозуміти то треба спочатку набратись досвіду. Якщо ніколи на такому не їздив то наврят чи хазяїн відчує різницю.
19 дек 2016 в 19:00
da bomb, но я в общем про то і писав поки не покатаєш на 66 не поймеш шо тотем дубовий, но тот хто ніколи не їздив на 66 буде говорити шо тотем норм... Да різниця в роботі буде но 1. нада їздити не по городу і не в лісі в кк режимі шоб її відчути 2. 99.9% райдерів по факту до фонаря боксер фокса 888/380 чи рукс на байку, якшо вмієш валити валити будеш на всьому хоть на дурі на ексцентріку, не вмієш - і фул карбо подвес за 5к+$ не поможе
На сайте с 29.09.2016 Репутация: 25
Сообщений 29 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized Demo 8 - 2013 Black Edition
19 дек 2016 в 19:16
Nehalem X, я згіден з вище сказаном, но коли хочеться не всадити бабло в сраку і щоб та веделка була на перспективу, то і запитуєш в людей їхню думку. В нас люди в більшості взагалі страні поповоду продажи. Спочатку говорять одну ціну буто уступають потім дивляться курси валют і +++ ще до того і починаються розмови лишні, звище сказаного я вже думаю краще подождати і піднакопити і купити 15 року боксьорку. Так як людям кажиш порукам, а вони за тих пару соток починають видумувати велосипед ... просто бомбіттт ... дякую усім хто висловив свою думку.
19 дек 2016 в 19:42
MarioMario, не хочеш всадити в сраку купуй любу НОВУ вилку купувати б/у почті завжди всажання грошей іменно туда, ібо ніхто хто хоче продати не буде говорити про серйозні але не замітні косяки
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
24 дек 2016 в 19:40
Nightswan, доречі поміняти на сальники поролонки це таки практично, тим самим збережеш ноги. В поррлонказ є один мінус, але суттєвий, не дай Бог піщинки попадуть крізь пильник і на поролонці збирається цей пісочок, потім здорово стирає анод.
Питання в тому , де знайти підходящий розмір.
А плюс в поролонках один, так як у фоксі 40 та ін. Мало масла в штанах то поролонки впитують масло і змащують ноги....так що списувати їх тоже не дуже розумно.
Я тобі рекомендував взяти щось простіше, бюджетнішу двокоронку, можливо старих років. Доки наб,єш техніку та будеш впевнено сидіти на байку, тоді ти й сам зрозумієш що тобі краще взяти, що підходить .....
А так то я за Фох.
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,