На сайте с 22.12.2006 Репутация: 257
Сообщений 529 Пол: Мужской(40)
Стиль: MTB:Enduro Байк: YT Jeffsy 29
12 ноя 2016 в 14:05
Jinner писал(а): не с целью обострения ситуации, честно, но всё же: специфика региона дает о себе знать.
Я хоча народився та виріс в Центральній Україні, але все ж таки цікаво, чим так специфічна Західна Україна, де живу останні 15 років. Моральних уродів типу продавана кругом вистачає, тому я би утримався в подібних звинуваченнях цілих регіонів. Але на обгрунтовану критику, з циферками та статистикою, глянути було б цікаво:)
На сайте с 05.05.2015 Репутация: 30
Сообщений 63 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Urban Freeride
12 ноя 2016 в 15:52
Коротше пішла переписка в контакті, скажу коротко, що рекомендує мені робити:
Ніж триндіти, краще кататися більше, що ми балаган тут зробили, і що головне, що руль назад від мене наложкою чекає, на суму 1000грн.Просить розбану для виправдання Відповіді від мене заперечні.
Гроші тільки на картку,так як і купував, розбан тільки після узлагодження кофлікту.Часу даю до кінця доби, вже набридло гаяти час.
Скріни якщо треба надам
На сайте с 25.10.2012 Репутация: 299
Сообщений 1362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Штыри калиса и пятае сзаде
12 ноя 2016 в 16:11
quattro,дай ему последнюю сутку на размышление, если не одумается - заявление со всеми вытекающими последствиями.
Есть на форуме адекватные люди из Косова? Желательно постарше. Для проведения вразумительно-консультационной беседы.
А разбан ничего не даст, потому что если барыга не понимает очевидных вещей, на форуме снова появятся темы типа "Осторожно! Мошенник Гордий Назар г.Косов, ник Gordiy17".
Pasha Mandarin писал(а):
байкови пзд.. но покупатель сам виноватий
На сайте с 06.08.2012 Репутация: 190
Сообщений 145 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Big Hit 2+Marzoochi 66rc3evo ti
12 ноя 2016 в 16:24
Народ що за брєд? Я знаю Назара особисто, і ця ситуація це повний брєд!!!Якщо тобі не підходить руль то вертай його наложкою і тобі повернуть гроші....В тебе +2 в рєпі,про яку предоплату може йти мова!? І чому Назару дали бан без виясненя оставин?
На сайте с 05.05.2015 Репутация: 30
Сообщений 63 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Urban Freeride
12 ноя 2016 в 16:30
Я як купував руль? Незнайомій людині перевів 1000грн і чекав 4 дні на руль. І не сцяв. А якщо він ще й боїться відповісти копійкою за свої дїї- то хай сидить і далі з тими грошима.
І ще, ти теж бляха на фото не бачиш ширини руля?
На сайте с 06.08.2012 Репутация: 190
Сообщений 145 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Big Hit 2+Marzoochi 66rc3evo ti
12 ноя 2016 в 16:33
quattro, ну ти і не СЦИ дальше, що тепер всім пригати з 9 поверха бо ти пригнув і не за СЦАВ? Відсилай руль і получай свої гроші,якщо ні то це просто розвод!!! І не мінусуй мене...
На сайте с 22.12.2006 Репутация: 257
Сообщений 529 Пол: Мужской(40)
Стиль: MTB:Enduro Байк: YT Jeffsy 29
12 ноя 2016 в 17:20
Сцуко, випадково цьому Мішані + за його перший пост вліпив:)...
Мішаня, до чого твої слова про повернення руля, якщо твій кєнт кидала сказав відразу, що ніяких грошей повертати не буде?? Узгодь цей момент спочатку з ним, а потім ліпи сюди свої нісенітниці.
На сайте с 07.01.2013 Репутация: 164
Сообщений 581 Пол: Мужской(45)
Стиль: MTB:Street
12 ноя 2016 в 17:23
Мішаня з Калуша писал(а): Народ що за брєд? Я знаю Назара особисто, і ця ситуація це повний брєд!!!Якщо тобі не підходить руль то вертай його наложкою і тобі повернуть гроші....В тебе +2 в рєпі,про яку предоплату може йти мова!? І чому Назару дали бан без виясненя оставин?
xex.sxe писал(а): кєнт кидала сказав відразу, що ніяких грошей повертати не буде??
Мішаня, будь добрий перед тим як писати ознайомся з темою і з самою перепискою автора теми з твоїм кентом Назаром і тобі стане все трохи більш зрозуміліше що за бред і з чийого він боку.
На рахунок наложки можна погодитися тільки якщо вона буде не тому Назару, а Мішані який за нього поручиться і сумма там буде не 1000грн, а 1000+всі інші витрати що quattro поніс при оплаті і отриманні руля.