На сайте с 20.04.2014 Репутация: 41
Сообщений 81 Пол: Мужской(49)
Стиль: MTB:Enduro
1 ноя 2016 в 11:03
Історія починається з того як мої друзі приїхали до мене і кажуть шось старий дроп не цікавий давай зробимо його вище!
Такий він був:
Ми його зробили вищим протестували; вроді норм. але тестував не я. І одного дня приходять вони до мене кажуть їдем катнем по місту. Тай я думаю як помісту то екіп не потрібен. І тут якимось макаром вони затащили мене на трасу і кажуть давай ми пригали тепер твоя черга. Я їм кажу таж я без екіпа а вдруг шось буде нетак. А вони мені та непарся всьо буде норм головне долетіти. Вийшов я наверх і давай їхати; розкочегарився думаю точно долечу. А виявилось що то за дуже швидко і от вам результат.
Після того випадку я їх проклинав що вони мене туда потягнули і щей без екіпу. після уборки мені нічого небуло лишень подряпини а от байку не дуже добре. Все виглядало якось так Фото байка;
Потім пішли зварочні роботи і в кінцевому результаті вийшло так. Доварив сперуду кріплень аморта до рами опору з труби.
Після того як заварив вбрався в екіп і пішов щераз шмальнути дроп і на цей раз вже все було добре. Отож робіть висновки з цієї історії і завжди їздьте в екіпі. Я знаю що я дурний що іх послухався але вже що є. і після цього випадку без екіпа нікуда несуваюсь. Ця історія була створена не для набору плюсів чи переглядів просто хотів поділитися з вами своєю бідою.
На сайте с 22.05.2015 Репутация: 19
Сообщений 133 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Street Байк: Dartmoor Hornet 4x 2016
1 ноя 2016 в 11:13
То, что без экипировки не суетесь на вылеты - это правильно)
У самого был случай, месячной давности
Сделал вылет неудачно, проехался лицом, руками по земле и 3 трещины в пальце правой руки
Больше не сунусь на трассу по мДх без экипировки
На сайте с 24.03.2015 Репутация: 12
Сообщений 72 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride
2 ноя 2016 в 22:48
Одна із причин того що ти впав це на мій погляд неправильно налаштована вилка зад провалювало легко, а перед пульою вистрелело. В мене такий самий був випадок велик "поздоровався" з деревиною, результат зігнута корона вилки і колесо майже хлам. Без екіпу та ще в перший раз таке пригать неможна, але як на мене впав ти через неправильну роботу підвіски і лопнувшу раму яка не мала лопнути від такої приземки. Перелетів ти дуже жостко, про райдери говорят що "перелет гірше недолета"!!!!
На сайте с 30.05.2012 Репутация: 82
Сообщений 119 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro
3 ноя 2016 в 22:02
Після написаної тобої фрази ''А виявилось що то за дуже швидко і от вам результат. '' я подумав, амінь... Потім подивився відео і подумав, ох йоbanий цей во!..... Але як же ж добре, що тільки байк покалічив....Но-но-но без екіпу таке пуляти. Сам раз пуляв проліт 9м. в кедах і капелюшку (ідіот я був в той момент). Успішно, без фейлу. Але як усвідомлю, то аж недобре робиться. Бережи себе.