Seedster
На сайте с 06.10.2011
Сообщений 433 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco A-line 2005
|
6 окт 2014 в 13:43
Вже на одному форумі писав цю історію, але ХБ якось пропустив... От, виправляюся=)
Все починалося як у всіх. Дитячі "БМХ", кшольники і т.д.
І тут взимку (11.01.2011 року), одразу після Дня Народження, назбиравши 1800 грн. я з братом пішли в "мєсний" веломагазин купувати мені веліка=)
Без будь-яких знаннь в влосипедах я обирав піж "підвісом" та ХТ. На щастя я обрав ХТ. Але було одно АЛЕ. Він коштував 1900 грн (було тільки 1800), а підвіс коштував саме 1800 грн. Але вмовив я брата дати мені 100 грн. Так і сталося.Купив я собі свій перший "ВЕЛОСИПЕД"
Зустрічайте, Ardis silver bike 500:
Через кілька днів після його покупки в мене поламалися педалі. Замінив на ВП зі змінними ширами. З того і почалося моє знайомство з технічною стороною велосипедів
Він ламався і ламався, а я дуже люблю розбиратися в незнайомих мені речах, тому і брався його ремонтувати самостійно. З часом мені це почало подобатися, і я замінив покришки на Maxxis High roller 26x2.5 і заднє колесо на Double Track+Quando, і був самим крутим пацаном
Так як живу я в Закарпатті, і гір в нас багато, мене почануло тягнути на них, і з них спускатися. Тоді я зрозумів, що це моє, і воно мені подобається, але мене перестав влаштовувати мій велосипед.
Йшло літо 2012 року. велосипед бачив багато перемін, спусків і падіннь. Чув в свою сторону багато матюків і іншого
Мені вдалося його продати за 2100 грн. І тут почався пошук нового велосипеда.
Потрібен був простий транспортний засіб, для доставки моєї дупи з хати на річку і назад.
Взяв в діда старенький велоспед, озброївся змивкою для фарби, шліфшкуркою, балончиками з фарбою і інтузіазмом вийшло таке чудо:
Фотографій в зібраному стані, нажаль, нема. Вийшло щось. Він не їхав, а літав. Все було просто. Щоб їхати, крутиш вперед, щоб стати - назад=)
Котився прекрасно. И його страшенно любив. Їздив, катався, горя не знав. прокатався літо 2012 року, і восени поїхав на навчання до Польщі. Зрозумів, що велосипед треба купити "горний" там. І от вже в кінці осені знайшов я чудо-юдо. Фотографія, нажаль, залишилася лише одна
Зустрічайте:
Рама: Destroyer DS 14"
Вилкa: Monitou Stance
Руль: NS 740мм
Винос: BuDdy
Обода: Double Wide 24x36
Втулка зад: NS
Втулка перед: UP Bikes
Ротора: 203
Система
Шатуни: Дартмур ель торо 32 звезды
Успок: Amoeba Scudo
Цепь: КМС
Касета: Срам
Монетка: Срам х4
Перекидка: Срам х3
Покришки
Зад: 24х2.6 Vee Rubber
перед: Tioga 24x2.1
Гудок
Для мене це було "песня", а не велосипед=) І ціна його, на той час, була 2600 грн. І я вирішив брати
Вилка на 150мм, широкі колеса (ВАЙДИ ахаха) Гальма гідравлічні і 203 ротора. для мене це був космос...
Приїхало все, м*яко кажучи, розібране. Втулки собі, обода собі, шпці собі. Все було розібране. Каретка намісці, успок (під каретку) знятий, і т.д.
Це мене злякало. Колеса я збирати не вмів, каретку крутити не знав, про успок і зовсім не чув.
Зателефонував я своєму знайомому в сусіднє місто. Домовилися, що я приїду і все зробим.
Субота, ранок, сідаю в автобус з усім барахлом і їду. Колесо сплели, касету поставили, ротори прикрутили, і почали викручувати каретку. І тут почалася біда. не лізла і все. Він з другом вирішили вибити молотком і зубилом. Вибили. Убили різьбу. поставили успок і почали вкручувати. Я сидів і не втручався. Склали байк, і поїхав я додому. Радості повні штани. Після "Ардіса" це було щось... Я не міг нарадуватись... Покатався кілька днів по місту, і вирішив на вихідних піти в гори. Але цього не сталося. викрутилася каретка, послабився болт на шатуні, і він розбився, і почав люфтити. Пішов у майстерню. Зняли каретку. Вердикт: "Різьба вбита, проми в каретці накрилися. Було вирішено деребанити велосипед. Вирішив, що не хочу я більше велосипедів, але деякі запчастини я залишив=)
Так вийшло, що світило мені літо, або знову з моїм "Біляшом" (білим недошосейником), або потрібно було щось робити. Хотілося в гори.
Було вирішено збирати щось по зачастинам. Досвіду вж набрався. Теоретичного, і небагато практичного.
Збирав я все довго і нудно. І, нарешті, в Липні я його зібрав. головні критерії для мене були: простота, та надійність.
Купив найміцнішу, і найнепопсовішу раму, яку зміг знайти...
Бирішив робити сінгл спід. Вилку хотів будь-яку тільки б працювала.
І тут знайшов я джуніора на польському аукціоні. Ставок було багато,а надії в мене мало... Але я виграв аукціон, і став власником джуніора 2003 року з нетроганими ногами, і в дуже хорошому технічному стані....
Поставив тормоза з "дестроєра", руль, винос звідти ж. Купив собі 26 колеса, бо 24 для мене було мало.
І вийшов такий собі ФР апарат.
Я був задоволений. Фото з екшном нема=(( Ми з ним провели шалені 2 місяці. Разом з цим велосипедом в мене з*явився перший фулл, і жорсткі покатухи, падіння і т.д. І тут 22 вересня 2013 року сталася біда. Залишивши велосипед на власному подвір*ї забіг додому перекусити. І що? За 10 хвилин його сперли!
Цілу ніч бігав по міліції, їздив на машині, шукав його, не спав, і був дуже подавлений. Але був впевнений, що якщо я його не знайду, то збираю ФР машину. Тільки вже з пружиною, тобіш "Падвєєєєс" Вже добре знався у велотематиці, і почав спілкуватися з дуже хорошою людиною, яка мені допомагала, ділилася знаннями і т.д. Про нього пізніше=)
Втративши всі надії на те, що мій улюблений морфін знайдеться, я почав. Знав, що хочу щось велике, важке і зле.
Домовившись з гаманцем. Відмовляючи собі в шкільних обідах, в мене вийшло приблизно те, що я хотів=)
Зустрічайте
Norco A-Line 2005
MRZ 888 рцв 2007
Hayes Stroker Ace
Втулки NS + Dartmoor
Система FSA moto-X
і т.д.
Був задоволений, як слоняра, але це було не те. Хотілося замінити заднній ротор, вилку, покришки... От і "псіханув", купив, поставив... Щастю моєму немає меж.
Екшон не було кому знімати, такщо ось, все, що є:
Це кінечний варіант... Стоїть зараз тільки псевдолавсіт замість тіоги (сідло) Ось, поки що і кінець моєї історії... Незнаю, чи продовження буде... Всім добра, дякую, що прочитали, надіюся у вас непогані враження P.S. Дякую NEMESIS_999 за раму, за те, що чекав, поки мій гаманець наповниться достатньо.
УГНАЛИ БАЙК BANSHEE MORPHINE Подробности тут: [ Ссылка ] |