На сайте с 27.10.2015 Репутация: 23
Сообщений 51 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Park
16 сен 2016 в 23:44
Vladimir1964 стежу за вашим проектом ще з електровиставки, рама дійсно технологічна і продумана, зроблена класно, видно, що маєте досвід. Хоча не раз звучала думка, також скажу: нета тематика форуму, вам потрібно зробити якусь чотирьохричажку для DH з ст20, або одноричажку для стрітця. Використати весь досвід і майстерність в ній.
Хоч і тоді знайдуться хто буде накидувати на вентилятор. Та більшість зрозуміє всю "прелесть" мати одну відкатану і технологічно довершену раму вартістю 3500 - 5000 грн.
На сайте с 22.04.2014 Репутация: 8
Сообщений 20 Пол: Мужской(57)
Стиль: MTB:Enduro
17 сен 2016 в 09:42
iklo писал(а):
iklo писал(а):
Якщо знайдеться добрий конструктор із знанням солідворксу,то план такий здійснений.Наш конструктор зайнятий,і готує нові три і чотириколісні електропроекти.Хромолеві труби всіх діаметрів в наявності.Створіть нову тему а ми ,як виробник підтягнемся.
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
11 окт 2016 в 08:27
y3HuK писал(а): невже немає тематичного форуму для просування цього?
А чим цей форум не підходить? ЕлектроВЕЛОСИПЕД. То що тут в основному всі дрочери на класичний ВЕЛОСИПЕД - це вже інше питання.
А автору дійсно було б непогано краще оформити тему: більше фоток і більше технічних характеристик. Автора знаю особисто вже не перший рік, він дійсно щось робить, можливо не таке технологічне, як всі звикли на сьогоднішній час: карбонові рами, вєліки напечатані на 3Д принтерах і т.д. Але в порінянні з першими рамами, які були зроблені з профільної труби 40х20 зі Ст.3 - це реально крок, навіть два вперед.
Як варіант можу автору запропонувати дати мені Байк на ТЕСТ, я би тиждень на ньому поїздив і описав свої відчуття, та описав би їх тут Бо останнім часом в мене самого почали появлятись думки про електровелосипед, на пальне ціни не падають, запчастини дорогі (Віто 4х4) та ще й проблема їх найти. Але в моєму баченні це би мав бути електровелосипед з Алю чи Титановою рамою (вага, вага і ще раз вага) і ..... на колесах від фет байка FloZed, https://www.cycle-frames.com/bicycle-frame-tubing/TUBE-SETS/ https://fairing.com/default.asp https://www.25crmo4.com/25crmo4_EN/index.htm
Вибирай, а якщо пошаритись по нету, то ще з десяток можна найти.
От тільки проблемка, перших два посилання це чисто велосипедні труби і ціна там не народна. А остання це труби для автомобілів, каркаси безпеки, підвіска і т.д., ціна там поменше, але там товщина стінки 2-2,5 мм, що в свою чергу вплине на вагу рами... І друга проблема, 2 метри труби тим більше в Україну, тобі ніхто слати не буде...
13 окт 2016 в 08:38
Та погодка не радує, але може ще зловим пару теплих днів...
цікава відповідь, чи візьметесь за таку раму, знову ж цікаво зробити порівняня однієї рами з хромоля, з звичайної сталі, з алюмінієм різних марок, нуй вартістість виготовлення співставити
На сайте с 11.04.2017 Репутация: 0
Сообщений 3 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Roadsign
13 апр 2017 в 22:52
Дуже цікава конструкція... Скажіть будь-ласка скільки може коштувати така рама з нержавійки, з такими особливостями: без конструктиву з розташуванням мотора біля педалей та щоб задній маятник був як у рами Чоботаря? Тобто від вилки конструкція норм, тільки переробити підвіску задню під маятник від рами Чоботаря. Скільки може коштувати виготовлення такої рами, якщо я запропоную готову модель рами у Солідворксі?
21 сен 2017 в 13:49
МАв вчора можливість прокататись на даному агрегаті
Ну що сказати, при 1 кВт, потужності, він доволі динамічний, по швидкості зміг розігнатись до 50 +км, власник каже, що максималка 60 км/год. І це при тому що байк доволі важкий. Геометрія доволі зручна, якщо сісти і поїхати перший раз, хоча особисто для себе я б можливо дещо поміняв, але це можна відчути лише коли поганяти хоча би тиждень два не менше.
А от якість компонентів треба покращувати: шатуни, трансмісія, тормоза треба гідравлічні і ще так по дрібницям. Але як засіб для швидкого пересуванням містом досить досить непогано.