На сайте с 01.09.2010 Репутация: 11
Сообщений 116 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride
18 июн 2016 в 20:08
Короч це історія про те як без лоха погане життя..де в ролі лоха виявився я.................знайшов недорого на OLX педалі saint pd-mx80, за привабливу ціну мажй нові. Домовились з продавцем, і він мені їх вислав наложкою. коли педалі прийшли на нову пошту пішов забирати посилку. на новій пошті попросив оглянути вантаж, розпакував подивився технічний стан, наявність люфтів і все такє......педалі виявилися в чудовому технічному стані та й візуально майже нові з мінімальними слідами використання.........прийшов додому почав їх ставити і тут самий цікавий момент від якого я офігів............дві педалі виявилися правими.......тобто з різьбою в одну сторону. я на новій пошті навіть не звернув увагу на позначкі на педалях що на обох R пише, мены навыть на думку не прийшло те що дві бу педалі можуть бути правими, знаю що це моя вина і я лоханувся і нема вже кого винити тим більше продавець звичайно мовчить і номер недоступний вже..............тут багато тем вже було про те як через неуважність на новій пошті народ мав геморой. тому прошу не росказувати про те що тра дивитися все уважно і що сам винен.
А тепер основне допоможіть знаючі люди. Тут на форумі багато майстрів...чи можна переточити різьбу в педалі з лівої на праву, чи можливо можна якусь втсавку виточити чи потрібно всю вісь переточувати чи можливо взагалі нічого не можна зробити вже???
На сайте с 08.01.2011 Репутация: 203
Сообщений 536 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Enduro+Trek Fuel
18 июн 2016 в 20:30
ну в теории тебе проще выточить вставку на правую резьбу, но при продаже шатунов будут проблемы ...хз, может проще выточить новую ось в педаль, вова хеви, дентриал, саша мт. много добротных мастеров... забыл, Реготун, он же Дэн Чудовище, думаю с легкостью все мастера тебе помогут с твоей проблемой =)
Errare Humanum Est - Человеку свойственно ошибаться
На сайте с 09.05.2016 Репутация: 19
Сообщений 6 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Bulls Wild One 2016 Castom
18 июн 2016 в 23:15
Если необходимо впихнуть педали не трогая шатуны, и на этой же оси, то выходом может быть только сточить эту самую ось на месте старой резьбы, и там же нарезать новую резьбу, выточить втулку, и закрутить всю эту конструкцию. А вот на практике будет сложнее: диаметр оси педали 12 мм, а если точить втулку, то она должна быть хотя-бы 3 мм толщиной, и в итоге ось нужно будет точить до 6 мм в диаметре. Решение точно не из лучших, так как прочность будет уже на опасном уровне. Так что если делать пл человечески, то менять всю ось
На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
18 июн 2016 в 23:58
Выход только один - искать новую ось.
Лепить правую педаль на левый шатун - бред. Она будет раскручиватся.
Стачивать тоже бред. Во первых уху@каешь нормальную ось, во вторых с полученой резьбой меньшего диаметра, есть шанс что быстро розшатается.
На сайте с 23.04.2014 Репутация: 219
Сообщений 1532 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Стунтус
19 июн 2016 в 00:12
Закрутить и шестигранник не вынимать. прикрутить изолентой к шатуну, что бы не расскручивалась)))
А вообще - да, эту ось оставь как запасную или продай кому надо, а сам отдай заказ токарям, пусть сделают. Если не хочешь хромоль, у стифлера на антонова можно титановую выпилить. Ссылка
На сайте с 01.05.2015 Репутация: 36
Сообщений 177 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Aurum A7.2 + Big Hit
19 июн 2016 в 00:34
Не знаю як цей варіант по міцності і т.д., просто прийшло в голову, не настоюю шо це найкращий варіант. що якшо зрізати резьбу в 0, наварити туди і нарізати там вже ту резьбу шо треба?
DustyBustard писал(а):
Парень, считай что теперь ты в анальном рабстве у всего форума.
19 июн 2016 в 02:18
тут ще одна проблема виявилася.................і заключається вона в тому що самі платворми повинні бути різні ліва і права а оскількі в мене дві праві то і платформи дві однакові
На сайте с 23.01.2013 Репутация: 191
Сообщений 2562 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
19 июн 2016 в 10:19
Pikassoo писал(а): тим більше продавець звичайно мовчить і номер недоступний вже.
Для начала, давайте ФИО продавца его телефон и город обитания в тему. Чтоб завтра не обьявился на форуме человек, которому продали вилку с отскоками и в левой и в правой ноге.
Pikassoo писал(а): заключається вона в тому що самі платворми повинні бути різні ліва і права
Как так-то? Обычно платформы одинаковые. Что там отличаеться?
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
19 июн 2016 в 10:26
Єдине рішення проблеми, на мою думку - виточити нову ось, ліву) Або ж пошукати оригінальну, якщо вони є у наявності і ціна адекватна.
Pikassoo писал(а): тут ще одна проблема виявилася.................і заключається вона в тому що самі платворми повинні бути різні ліва і права а оскількі в мене дві праві то і платформи дві однакові
Оце вже неприємність. Тоді вихід один - виставляти на продаж, може комусь треба буде на запчастини.
19 июн 2016 в 11:06
народ всім дякую за допомогу............сьогодні такі вийшло звязатися з продавцем і виявилося що він просто помилився і в понеділок відправить потрібну педаль............такщо мій кіпіш був певно марним.......ну принаймні в понеділок побачу коли відправить мені потрібну педаль
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
19 июн 2016 в 11:07
Pikassoo, а ти продавцю звонив про цей косяк ? можливо по його неуважності в нього залишилось 2 ліві , і не в його інтересах такий розклад . по темі : точи нову ось.
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 05.04.2007 Репутация: 34
Сообщений 579 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Remedy 66, Jamis Dakar
19 июн 2016 в 11:13
pinokio писал(а): Правильный вариант-купить другие педали
Дополню - УБИТЫЕ педали. за маленькую цену и взять с них оську. А остальное оставить на запчасти. Или найти пару педалей с ухайдохоной правой педалью УПС, не дочитал. Ну если продавец вышел на связь то нечего тут себе голову ломать.
На сайте с 03.01.2012 Репутация: 830
Сообщений 143 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:FourСross(4X) Байк: Specialized SX и Specialized Enduro
19 июн 2016 в 15:12
Уже конечно не особо актуально для ТС, но все же озвучу. Есть в наличии оригинальный правые оси и через месяц будут левые. Пишите в лс, если для кого-то актуально.
Веломагазин BIKE BUILDERS - Киев. Доставка ChainReactionCycles. Более 2 700 отзывов покупателей
19 июн 2016 в 16:25
samarrrsky писал(а): Уже конечно не особо актуально для ТС, но все же озвучу. Есть в наличии оригинальный правые оси и через месяц будут левые. Пишите в лс, если для кого-то актуально.
я вам писав вже і в контакті і тут ви написали що тількі права є в наявності...........але вся проблема в тому що в мене дві платформи праві і певно ліва вісь в праву платформу навіть не вкрутиться.......але як я писав вище з продавцем звязався і він в понеділок відправить мені ліву педаль..............тому всім дякую і думаю тему можна закривати