На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
1 апр 2016 в 07:55
окей. раз пішла така п'янка - відписуюсь. звиняйте за мій паскудний почерк - в мене клава крива, да і ващє я не поцих ділах (букви писать)
ну воно канєшн, треба дать адекватну відповідь. адеквтна відповідь має буть зформульована в відповідній формі.
ж н ж оm qоvии - иmінж о qиmиииduovu m оm иmіdи і ніdо ионо 'іноw н нv оdоu иmіиdu 'инио 3- 2 qиmноdu
тоді я .... ну як би так сказать .... ну шоб мене вже до кінця не забанили давайте я нічого такого , за шо можутьзабанить не скажу. а поясню, приміром на котиках.
та от якось раз один котик очнувся в незнайомій ситуації. перше чого він злякався -
[+] шо його заловили
і роззирнувся навколо. спершу він
[+] нічого не поняв
а коли
[+] придивився уважніше
то непоняв іще більше. і зразуж захотів
[+] здатись
але це був не якийсь там
[+] інтернет-боєць
це був хлопець
[+] хоч куди козак
того почав він думати в
[+] який
[+] такий
спосіб позбутись подібної халепи. бо якщож ти дійсно
[+] бійцівський кіт
а не якась
[+] диванна мурликалка
то тобі не личить
[+] мовчати як риба
ховаючись
[+] по темних місцях
або
[+] тікаючи під чийсьзахист.
але довго
[+] дивлячись
на цю гнусну фігню і пробуючи якось
[+] добратись до суті
йому стало зовсім не цікаво. він
[+] стомився в бою
він
[+] заплутався
і все чого іще прагне - то як всякий кіт сказати
[+] давайте жити дружно
ось така весела казочка.
ну а тепер, дорогі мої малата, вам пора ну або комусь лягять спать , а комусь і просинатись. тому розходьтесь. а кому було мало котиків - мийте ваші маленькі рученята, і можете переглянути коротенький мульт фільм про одного дуже вдалого котика
На сайте с 17.05.2008 Репутация: 156
Сообщений 1401 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big hit 2007 + Marzocchi 66 RC2X
1 апр 2016 в 07:59
Да!! Паша красавец, все знали что ВСЕ тут кидалы! А что если реальные кидалы напряглись и решутся вернуть деньги?
На сайте с 22.07.2015 Репутация: 1
Сообщений 31 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Сannondale Trail 4 2019
1 апр 2016 в 08:19
хм и кого же я тут обидел)?интересно прямо?? бду признателен если отпишуться те кто от меня пострадали. Прчина этого поста мне не понятна?Кого я и чем кинул?
На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
1 апр 2016 в 08:26
Прочитавши 11 сторінок, зробив деякі підрахунки. Назбиралась по людях фура цегли, можна продати або щось побудувати =) п.с. я коли сам прочитав назву теми - аж лоб вспотів від недовольства але коли відкривав її то згадав про перше квітня, бо вчора мене вже підготовили, сказавши, що в мене камера пробита...я зразу так гонорово: "та перше квітня завтра" і навіть не хотів дивитись на велік, а коли до нього глянув то дійсно камера надірвалась біля соска ніпеля =)