На сайте с 12.10.2011 Репутация: 182
Сообщений 1068 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: розібраний
4 янв 2016 в 22:14
Andre писал(а): Для тих хто зараз буде кричати типу "ніщеброоод!!" - необов'язково дешеві так тюнити, можна й свої улюблені дорожчі, наприклад, бемерскі)
норм тєма, я колись поставив на байчег дуже зручні гріпси з фланцями(не питай нащо) і просто закріпив по краях гріпс старі замки, нічого не приклеюючи. Тримається добре, не проковзує, один мінус що їх хрєн знімеш коли треба, але то таке, воно на 100% компенсуєцця зручністю при катачці [/skript], класний манікюр
cka3o4nuk писал(а):
Присоединюсь к мнению что рш говно
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
4 янв 2016 в 22:28
G-dUb, здоров. з новим роком)
G-dUb писал(а): просто закріпив по краях гріпс старі замки
так, толковий і найменш енергозатратний варіант, у одного друга так бачив. Але я вирішів перестрахуватись ще й від прокручування "на себе-від себе" тому й так
На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
5 янв 2016 в 11:16
хлопці, а нащо вам усе це?? на новий рік три роки тому мені подарували Еклати і сиділи як треба. через два(!) роки почали не прокручуватись, а тягнутись(настільки зносились :) у це усе за 4 бакса без усіляких замків, тощо. без замків на гріпсах чи тарганів у голові...
На сайте с 29.09.2014 Репутация: 18
Сообщений 348 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Mondraker Dune
5 янв 2016 в 12:04
AxMeDoff писал(а):
хлопці, а нащо вам усе це?? на новий рік три роки тому мені подарували Еклати і сиділи як треба. через два(!) роки почали не прокручуватись, а тягнутись(настільки зносились :) у це усе за 4 бакса без усіляких замків, тощо. без замків на гріпсах чи тарганів у голові...