На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
4 янв 2016 в 19:29
Привіт. Все почалось з того, що я зажав 200-300грн на нові гріпси з замками які я зазвичай ушатую за пів року.
Прийшла така ідея:
Купив звичайні гріпси. Взяв старі гріпси із замками, відрізав з них такі чотири частини (так щоб під резинову гріпсу залазило 10-15мм- залежить від якості клею), стару гуму зчистив.
приклеїв у звичайні гріпси клеєм для гуми, почекав поки підсохне.
Ну і результат. Вже місяць катаю - все ок.
Чого саме на такі шматки клеїти а не на цілу основу? - Того, що вони б вийшли занадто товстими й не зручними.
Одягаються трохи легше ніж просто гріпси без замків, але важкувато.
Плюси: не прокручуються (в дощ поки не катав), какахи збоку набиватись не будуть при падіннях +м'якші ніж інші гріпси на замках, так як посередині під долонею нема пластикової основи=більше гуми.
Мінуси: старі замки зазвичай покоцані (можна перефарбувати, наприклад, способом аквапокраски лаком, чи зробити як вам зручно, чи просто забити), інших мінусів поки не виявлено.
P.S. Для тих хто зараз буде кричати типу "ніщеброоод!!" - необов'язково дешеві так тюнити, можна й свої улюблені дорожчі, наприклад, бемерскі)
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
4 янв 2016 в 19:35
Andre писал(а): Для тих хто зараз буде кричати типу "ніщеброоод!!" - необов'язково дешеві так тюнити, можна й свої улюблені дорожчі, наприклад, бемерскі)
Враховуючи що долар уже нетот, то норм!! для бджетників піде
З.І..На фоні тем, типу " як відреставрувати тормозні колодки, як зняти старі латки щоб приклеяти їх ще раз, і тд...", гріпси ще звучать норм!
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
4 янв 2016 в 20:10
Seedster писал(а): Напевно не зручно, що посередині гріпса вужча ніж по боках?
доречі, забув написати - ці мої прості гріпси з потовщенням посередині - в результаті вийшли прибл однакової товщини по всій довжині. Думаю, і без потовщення норм буде, пізніше ще одні зроблю.
На сайте с 10.01.2008 Репутация: 183
Сообщений 2015 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: FireEye Flame & NS Metropolis
4 янв 2016 в 20:42
Andre писал(а): що за гріпси? Силку можна?
Нравятся грипсы на замках. Не нравятся дешевые, которые стираются за пару месяцев. Не нравится отдавать 600грн за качественные грипсы на замках(да и не уверен что не сотрутся также как и дешевые) Кто ищет, тот найдет - купил тут на барахолке за 200грн отличные новыеOURY, правда в упаковке от DaBomb HolyShit и заверениями продавца, что так и должно быть Но дабомбы у меня были и стираются они не намного дольше нонейма, так что тут я знал чем подвох) Вот будет сезон - посмотрим, но на ощупь чувствуется качество...
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 29
Сообщений 276 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8
4 янв 2016 в 21:24
Мои T-One H2O, которые стояли в стоке, после 2,5 лет использования вообще как новые. Довольно цепкие, удобные, хотя щупал и более цепкие. Вот такие грипсы
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
4 янв 2016 в 21:31
херня, це все з обрізаням, юноша. не будуть прокручуватись на рулі тільки дубові ашанські з ардіски. так вони в руках будуть прокручуватись. прелєсь смопалу в тому шо ти сам можеш випалить то, шо в продажі відсутнє. в нас цих гумових насадок на руль і м"яких і товстих і зелених і ше яких хоч - заблудитись можна. а з замками - скромненько, як при коммунізмі. вибору майже нема.
уот
рас, це запасні. своєї черги ждуть
два. ці зара на вєлі. обидві пари - зносив гуму, (а нафіг норм корпус викидать? так чьо? ізолєнти наматать?) вдяг просто гумову гріпсу і на клей.
правда натягував - як грузин целку. важкувато. але результат сподобався. при зносі поміняю і просто підберу той матер"ял, який захочу.
тільки 1) довжина гумки має буть серйозно більшою за довжину основи. 2) всі доводки підрізання по довжині - ПІСЛЯ вдягання а не до. 3) не штучно не розтягувать гуму по довжині. шоб не зтяувалась потім 4) не жаліть клею для фіксації. там де капнув менше - зірвалось і пішло гулять.
тут блін іноді кривий призем чи поворот, так штурвал тримаєш як ворога за гланди, шоб не вирвався. тільки сла духу і яйця іноді не дають вилетіть. а тут, знач, з двох боків соплями помазать, а посередині і так буде .... в стріту, могобить. на дьорт краще не лізти. а весь фр катають яйцями. да і не налізе дубова ашанська гріпса на цей пластик далі ніж на пару см. так шо чьо по м"якше, шоб в руку вліпало. а більший діаметр зручніше тримать. (манший зручніше крутить)
кста, на фото 1 пара гріпс бемовські
[+] такого плану
звиняйте за фото - хапав вебкой. звиняйте за почерк, я трохи малограмотний звиняйте за ше чьо небудь. я х/з. хто до чьго може доколупатись, кому шо не так, за то і звиняйте. во.
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
4 янв 2016 в 22:07
а нафіга? вона і на срулю норм живе. мало товщини - в 2 слої. або на ізолєнту. но таяк обмотка пориста то 1) треба клеєм брать тіьки за поверхню, бо "зліпнецця" 2) потім хер зріжеш. (а рватись може) Andre,любиш тонкі - попробуй силікона з тканиною покласти