На сайте с 06.08.2012 Репутация: 190
Сообщений 145 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Big Hit 2+Marzoochi 66rc3evo ti
13 дек 2015 в 11:28
Всім привіт. Йшов я вчора з роботи в 2год. Дня на позитиві і з 3грн. В кишені через центр міста і тут звідки не візьмись два удара в ніс і один удар арматурою по голові. Моментально я почав стікати кровю і не міх з орієнтуватися що робити але валяючись на землю я почав лізти між ноги комусь і скоро бігти,я незнаю скільки я біг але побачив якийсь магазин в який забіг за допомогою. В самому магазині продавець надав мені першу медичну допомогу після чого відвезли мене в лікарні,і після ренгену виявилось що в мене струс мозгу та повністю роздроблений ніс.
Хочу стаказати що я ніколи не вступаю в конфлікти і просто не люблю своє галіме місто тому спілкуюсь тут з дуже обмеженим колом людьми і тому неможу уявити кому я нафіг потрібен. Але байдужість людей просто зашкалює. Навіть в лікарні я весь в крові просидів 2,5 год. поки мені надали допомогу і почали робити ренген.
Вибачаюсь за помилки і за оформлення, просто зара в лікарні і тут заичайно немає інтернету а пишу з телефона з моб. інтернета.Як буду дома все оформлю згідно з правилами ХБ.
Хочу закликати вас не бути такими байдужими і будьте обачними.Фото мого обличчя скину пізніше бо нет недогружує.
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 165
Сообщений 5 Пол: Мужской(48)
Стиль: MTB:Downhill Байк: SANTA CRUZ S8 888RC 2005
13 дек 2015 в 12:42
Шо за фігня коїться і шо Міша ти тих придурків небачив ?, шось у тебе хотіли чи шось потягнули? Але у кожному випадку виздоровлюй і спробуєм знайти тих придурків
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
13 дек 2015 в 12:55
пздц.... ці всі ******* роблять з України якийсь бидло-смітник. Ні вийти з дому спокійно, нічого.... одні напади, грабежі.... чого ж ці ****** не вимруть....
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
На сайте с 04.02.2014 Репутация: 23
Сообщений 75 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Giant Faith
13 дек 2015 в 13:31
Жесть просто.... У центрі міста може є камери чи камери банку магазину і т.д. Навіть якщо вони не не натому місці то могли б засвітити пару чоловік тай ще й з арматурою в руках. Виздоровлюй)
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
13 дек 2015 в 14:08
Це капець! Тримайся там і поправляйся пошвидше! Не розумію, чому таке бидло земля носить, але впевнений, що воно ще своє отримає. Або ж уже давно вигрібає на повну, тому що на людей у пориві щастя не нападають.
На сайте с 27.07.2015 Репутация: 21
Сообщений 184 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro
13 дек 2015 в 15:40
Мішаня з Калуша, Маю сумнів що на рівному місті, може Ти їм щось винен/напакостив? Таке пам"ятаю в 90х роках, братва, малинові піджаки, арматура. Зараз і гопник вже напевно не той..
Доставка заказов с Евросоюза.
Каждые две недели бываю в Польше, Германии.
Спортивное питание из Америки,
доставка товаров из США