На сайте с 12.06.2009 Репутация: 495
Сообщений 1696 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: ракета
28 ноя 2015 в 20:14
velo_man, а в моем случае это были сломанные кишки такого точно на фото не видно)) недостача проставок, куча фумленты и почемуто высыпались какието саморезы из вилки нашел фотки кстати)))
mg_pixel писал(а): и меня кидали на ХБ не раз не умер же!
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
28 ноя 2015 в 20:19
mg_pixel писал(а): слегка преукрасил описание!!!
дуже грубо твоє злегка, враховуючи ціни на розхідники які треба замінити. злегка одні пильники 30-35 баксів злегка локаут, з яким незрозуміло що - в районі 40 зелених переборки і сюрпризи всередині навіть писати не буду, бо занадто злегка. mg_pixel, де ти пропав цілий вечір? хамити в личку був час а в тему з"явитися не знайшлося? як тільки річ зайшла про писанину на роботу так через 5 хвилин тут як тут. я б з принципу черканув би гарного листа на мило драйв спорта...
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
28 ноя 2015 в 20:32
mg_pixel писал(а): да да,.. лажанулся с кем не бывает, но не со всеми проходит! со мной не прошло. Признаю ошибку!
твої слова ніпрощо неговорять!!! просто тебе взяли за яя, і ти попустився!!!
В тебе є єдиний варіант невтратити повагу на форумі, коли за свій рахунок повернеш всім гроші , і витрати на пересилки! так щоб про тебе в цій темі відписали , що все ок!
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
28 ноя 2015 в 20:36
mg_pixel писал(а): колективну скаргу написати на мило драйв спорта, що в їх представництві в Одесі працює такий "чесний" пацан, який займається паралельно шахрайством в інтернеті. хай думають що з ним робити... може підсля вздрючки прокинеться мозок і голова почне думати і аналізувати те що коїть
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
28 ноя 2015 в 20:59
mg_pixel писал(а): вообщем о чем разговор есть наложный платёж
То типу людина має платити в два рази дорожче лише по тій причині, шо комусь конче хочеться знайти лоха? І якшо один-двоє відмовляться, то третій таки забере?
mg_pixel писал(а): слегка преукрасил описание!!!
А це нічого, що людина потратила свій час на переписку/ходьбу на НП за посилкою + гроші? Важко одразу написати все як є?
mg_pixel писал(а): и меня кидали на ХБ не раз не умер же!
До чого тут це, взагалі? Якшо тебе тут кидали, то це на автоматі означає шо треба кидати інших?
mg_pixel писал(а): так разпустили тему будто обокрал когото!
І правильно зробили. А то б і далі шукав лоха. А так «страна знает своих хероев», шо вже є гуд. І багато хто завдяки цій темі не захоче мати з тобою справи.
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
28 ноя 2015 в 22:05
Кошмар рабютники рабютают в мастрских, а толковые мастера работы себе не могут найти на этой земле , а такое чудо сразу берут в мастера . Вот так живёшь и помрёшь не понятно за что.
не жалейте пишите в драйв спорт письмо. пусть вообще сделают перепроверку у себя в мастерских , на знание , умение , качество работы .. думаю сразу подправят работу в мастерских.