На сайте с 19.02.2006 Репутация: 618
Сообщений 316 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Demo 7 / boxxer
4 ноя 2015 в 01:46
Привет) Подскажите какой максимальный ход вилки можно ставить на Агент Смит? Думаю чтото поставить под 150ходу (66-ки сюда бы) не оторвет стакан?
Позиционируется как Стритово-фрирайдная. Да имено так) на Немецком сайте нашол. А вот ход вилки незнаю, триугольник длиный вот и отсюда вопрос. В гугле нигде не могу найти. За рание спасибо!
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
4 ноя 2015 в 02:05
які щохи... рама розрахована на вилку 100 мм і вже зараз каретка ледве ледве в 0 виходить як ви самі і написали - рама Стритово-фрирайдная - нашо над нею знущатись ? якщо хочеться ставити 66 - то треба раму помясніше! хоча залежно що катати і як - якщо катати лайт дх і всякі такі сїжджялки - то рама якби взагалі не для того ... і її треба міняти якщо їздити на роботуза пивомза хлібом - то можна хоть супер монстр ставити і нічо не відірве
переклад Гугла: Агент Смит кадр серый
379.00 EUR 150.00 EUR
Смит является оптимальным стрит и грязь основа для всех любителей стали. Она сочетает в себе преимущества Cromo рамы с задним треугольником жесткости, который поставляется с алюминиевой рамой, равной. Это обеспечивает улицы и грязь ездой чувство. Технические характеристики седло трубки: 285мм длина верхней трубы (горизонтальная) S / M: 565 мм, M / L: 582 мм, длина chainstay: 375-405 мм Высота рамы: 11 " руля угол: 70 градусов Угол сиденья: 71 , 5 градусов диаметр подседельной трубы: 28,6 мм для подседельные штыри: 26,8 мм Материал рамы Cromo 4130 Двухместный ударил вложения 6061 алюминия зазор между шиной: 2,7"Innenlagerma BMX BB 68mm
_______________________________________ А Енес Біч там ж ставлять ппц які вилки і норм.
Ну Сантур точно треба міняти на трампліни(з грамотною приземкою) Плоскачі точно стрибати не буду, бо я манав. Все суто з приземкою пологою.
На сайте с 18.02.2012 Репутация: 82
Сообщений 519 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Iron Horse 6 point
4 ноя 2015 в 15:26
Rollin писал(а): вилки
Rollin писал(а): под 150ходу
Rollin писал(а): на Агент Смит
Rollin писал(а): обеспечивает улицы и грязь ездой чувство.
Короче геометрия рамі точно не под вилки больше 100мм. Для лайт дх/фр она будет пипец нестабильная из за высокой каретки и угла рулевой. Для этого есть рамы типа бич/сурж, умф харди и т д.
5 ноя 2015 в 02:43
BilkyBilly писал(а): Rollin, Бачиш на бічю з шохами каретка на рівні, а твоя рама з манітушкою 100мм вже в плюс уходить
Подивись, яке кріплення втулки в Сантура і яке в Шохах і яке Ідеальне в Маніту.) Там сама Сантур піднімає кут каретки, своїм кріленням втулки на см 4,як мініму. __________________________________________________________________________ ПЕРЕВОД: Посмотри сам, какие крепы втулки в Сантура и какие в 66-х и какое идеальноев Маниту) Сдесь сама Сантур поднимает своими крепами угол каретки на 4см, как минимум. -думаю так перевод лутче будет).
artvenom писал(а): Rollin, ну дивися, тут стоїть зігнаний арбуз 409 і каретка в плюсі, а ти хочеш ставити шохи )) хоч, навєрняк дам тобі домейна з вілсона попробувати, сам поймеш що це галімий двіж ))
Хотів попробувати, шось популяти, бо з цією вилкую якось Очкую, скоріше не очкую а думаю на перед. ПС: Завтра вкатуємо перший і другий
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
5 ноя 2015 в 02:59
Rollin писал(а): Подивись, яке кріплення втулки в Сантура і яке в Шохах і яке Ідеальне в Маніту.) Там сама Сантур піднімає кут каретки, своїм кріленням втулки на см 4,як мініму.
нічого ніяка вилка нікуда не піднімає - просто сантура це макет вилки - там короткі ноги , відповідно і штани короткі - тому дропаут відлиний з самого низу штанів, а на довгоходних вилках (160+мм тіж шохи маніту домейн ітд) ноги довші відповідно і штани довші - тому там штани виходять далі - нижче ніж вісь колеса, в штанах см (супер монстр) наприклад від дропаута взагалі вниз сантиметрів 10 штанів торчить..... взагалі дана рама розрахована на вилку 100 мм ходу, нашо її мучати ? яка б вилка не була - з ходом 160 мм - вона задре каретку, загострить кут рульвої короче спортить гео рами (яке і так непідходить ні для чого крім власне пряямого призначення) і катати буде дууууже незручно.. так шо не треба навіть думати про то шоб шось ставити довгоходніше на цю раму - хочеться якогось екстриму (в плані міні дх трейл лайт перелайт фр і тому подімні сїжджялки) - спочатку заміна рами
5 ноя 2015 в 11:44
artvenom писал(а): ну то тобі до разелька, в нього вдома тотем без діла валяється ) і той тотем вже по всяких руках ходив, так шо тобі він, думаю, не відкаже ))
Тотем -це Сила звичайно, но в нього Вафлить він, в мене вже був тотем, теж вафлив,то тільки нерви тратиш через то).
Тоді буду шукати шось 100-1300мм на мр.Сміта
sheremet писал(а): спочатку заміна рами
Вже створив тему куплю вилку Дякую за допомогу. І всім також +1