На сайте с 02.08.2012 Репутация: 131
Сообщений 1466 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Zerode Taniwha
24 сен 2015 в 19:28
hlorka, вот как-раз возле штанов и не надежнее, ибо если корону хоть немного повело/скрутило, расстояние между концами ног изменится гораздо сильнее чем у места запрессовки
На сайте с 24.03.2015 Репутация: 12
Сообщений 72 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride
16 ноя 2015 в 20:55
Привіт всим, хочу відзвітувати про можливості для вирішення такого питання. Я перелопатив кучу інтернет ресурсів і розглянув багато варіантів, зупинився на варіанті виготовлені нової корони так як він найбільш економічно вигідний. Хочу подякувати окремо Ariy (Діма) з цього форуму, який взявся за роботу. Виконання даної роботи мене повністю задовольнило, отримав саме той результат який очікував. Декілька фактів про вилку:
вага старої корони 319гр нової 413гр
вага штока 436гр, мабуть через таку міць його не порвало. *Шток трохи підрізаний тому на новій вилці він ще важчий можливо 450!
для всих любителів барахола і криків про ашан вилки сантур повторю що ноги не повело, вони повністю рівні.
На сайте с 24.03.2015 Репутация: 12
Сообщений 72 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride
17 ноя 2015 в 20:00
Leva Rodriguez,Анод звичайно круто, але прийшлось спочатку анодувати, а потім посадки росточувать і все це гроші! Мені потрібна була робоча деталь без притензій на унікальність.
chika, Ціну говорить не буду це право автора роботи, але скажу серед тих варіантів, що я переглянув економічно мені був вигідний цей варіант.
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
17 ноя 2015 в 20:21
POp KoRn писал(а): такие вещи нужно клепать с в95; 98.
я не спец в марках алюмінія, але часто доводиться мати справу з марками алю: д16т, 6061,7075, в основному по токарних роботах, по тому як він точиться, можна відрізнити їх один від одного. Так от, мав справу недавно з короною від мурзи, по тому як вона оброблялась, скоріш за все корона зроблена з алю 6061, алю в95 один із самих твердих сплавів, думаю що із за його твердості він просто трісне! Д16т добре калиться і стійкий до тріщин, впевнений що д16т це кращий варіант, для корони!
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
19 ноя 2015 в 10:54
sasha mt, В95 имеет более упругие свойства и более прочный чем Д16Т, также зависит от термообработки детали, на сколько правильно она была выдержана...на прочность деталей из Д16Т сильно влияют концентраторы напряжений, если конструктивно все зделано правильно то деталь будет жить очень долго по короне то зделано качественно, респект...сам думал отфрезеровать себе корону для вилки кастомную, но все никак руки не доходят
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине