На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
5 авг 2015 в 17:01
блин...очень давно несмотрел такого офигенного видео...наверно это лучшее со времен Дизордера))...мотивирует подорвать зад и ехать катать... про идею и качество сьемки это вообще отдельная тема...такого блин не встретиш в большинстве фильмов с бюджетами в не один лям баксов... что сказать автору - чувак огромный тебе респект за видос !!!...получил массу удовольствия от просмотра, хоть немного развлекся на работе )
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине
На сайте с 07.05.2009 Репутация: 14
Сообщений 84 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Voltage Fr
5 авг 2015 в 18:16
Наверно я буду белой вороной, но меня фильм не зацепил... Казалось бы и сьемка просто шик, и трюки, и трейлы, и природа, и катание. Но как-то оно искуственно все... Мне так кажется. После Life Cycles как-то оно не пошло . Хотя ждал этот фильм долго, фактически с первого трейлера на пинке...
5 авг 2015 в 21:20
F.l.a.k.e, а разьве Life Cycles задумывался по другому?
Да и наш вид мышления и нашу сущность нельзя сравнивать с теми райдерами, которые были в фильме, ибо они этим в первую очередь зарабатывают деньги, а мы выпускаем пар. По этому я и написал "как-то оно искуственно"...
На сайте с 03.12.2010 Репутация: 601
Сообщений 3276 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Liteville 601 XXL + FOX 36
5 авг 2015 в 22:59
nameless, я вот не заметил разницы - каждый отрезок говорит обо мне (как о более менее райдере) и тут нету разделения бедный ты или богатый, главное что ты катаешь на байке ...
На сайте с 29.10.2010 Репутация: 262
Сообщений 526 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: YT Tues AL
6 авг 2015 в 16:05
nameless, так, зразу після "нереального".
Чесно скажу я розчарований. Мабуть не варто було дивтись один за другим, або білдера дивитись першим, але факт залишається фактом. Зйомки в білдері на рівень нижчі. При цьому там катають не якісь пафосні чуваки, а дійсно люди які займаються трейлами і вкладають в це душу. Більшість фігур зроблені для себе - цікаво і на совість.
І все псує зйомка: картинка виходить не насичена, погляд не фокусується не райдері чи трейлі, а часто губиться десь між деревами. І це прикро. Але подивитись фільм один раз всеодно варто.
6 авг 2015 в 16:16
flufster, хм... В мене все навпаки вийшло. Ідея фільму "білдер" скоріше не фокус на райдерах і їх трюках, а на загальній картині, де райдер є лише її частиною. Такі фільми не сконцентровють увагу глядача на кожному рухові райдера в кадрі, а на все в кадрі. Такі фільми є більш душевними. "Анріл" же, у свою чергу, більше концентрує увагу гладача на самому райдері. Забери з фільма все крім райдер, фільм все одно залишиться яким був (ну +/-). Забери все крім райдера з "білдера" - не залишиться нічого. Мабуть саме тому мені "анріл" здався штучним і сухим. Та і люди, які зовсім не є акторами, стараються там бути цими акторами, і їм, ІМХО, це зовсім не вдається.
В плані жирності зйомок, анріл - на рівень вище, тут згоден. Але і бюджет його напевно також на рівень вищий :).
Мій висновок з цієї дискусії наступний: Анріл - фільм, який належить до групи Дізордерів, Білдер - фільм більш схожий на Хлорофілу і Лайф Сайклс... А ці групи фільмів дивляться зовсім по різному. Ну і кожному одне подобається більше за інше. Це нормально...
6 авг 2015 в 16:27
flufster, ну тут ще є фактор суб'єктивності. Я б сказав, Лайф Сайклс десь посередині між Білдером і Анріл. Хоча, як на мене, ближчий-таки по духу до Білдера. Думаю сприйняття фільму багато в чому залежить від обставин і настрою з яким людина дивиться такого роду відео. Може в мене був непідходящий настрій для Анріл... Зараз точно і не скажу... Побачив у ВК, підстрибнув кілька разів до стелі з радості, включив дітям мультики а сам в навушниках сів дивитись Анірл. Подивився, і щось стрибати до стелі якось більше не хотілось... Та і Дізордери мені не дуже подобались в свій час. Надавав перевагу North Shore Xtreme...
На сайте с 11.05.2014 Репутация: 20
Сообщений 16 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8
7 авг 2015 в 10:07
Отличнейшее кино, как сказали выше с правильной системой мотивации катаний. Правильное постановка. Со временем профайлов типа Krunked или NWD кинематограф райдеров ушел немного вперед. Сочные картинки, экшен и рубилово с отличным саундтреком. Думаю большинство ребят профайл новый зайдет только так. Однозначно отлично снято.
На сайте с 03.01.2015 Репутация: 52
Сообщений 290 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Park Байк: Canyon Nerve AL F8
8 авг 2015 в 22:48
overodose писал(а): Кто-то зашазамил первый трек?
Official un®eal soundtrack: Run DMC - It’s Like That ODESZA - It’s Only Portugal. The Man - Someday Believers Ki:Theory - Step Outside Buffalo Springfield - For What It’s Worth Cat Empire - Still Young Ozzy Osbourne - I Just Want You Current Swell - Rollin’ Philip Sheppard - Winter Window Norman Greenbaum - Spirit In The Sky Philip Sheppard - String Theory Natural Child - Ain’t Gonna Stop Pretty Lights - Yellow Bird