На сайте с 10.06.2015 Репутация: 10
Сообщений 95 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Scott Ransom
26 июн 2015 в 16:33
Очень важный вопрос: у меня рост 169-170, размер у Фейт L-ка, вроде бы 2007-го года, размеров рам так и не нашел. Как думаете, норм будет вообще или здоровастенький?
По цене, допустим, мне без вилки таки отдадут его за $700 (это еще не точно и я ж за Норко не торговался, может и там что-то сбросят) -- ваши комментарии?
26 июн 2015 в 16:58
Ну раз L-ку брать нельзя, то остается только Норко. Кона как-то сами собой отмелись (как бы они мне внешне не нравились :) ), SX тоже отмелся и по вилке (ее отсутствию) и по месту продажи (да и не очень хотелось, если чес)... Больше вариантов не имеем.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
26 июн 2015 в 16:59
Якщо ти думаєш за вибір окремо недорогої рами, я знаю варіант який краще тих древніх варіантів що тобі кидали. КХС лакі 7 (він же азонік б-52) що продає peacedeath (ця рама готова тому тут проблем не має бути). Рама на 180 ходу, дуже класно буде зібрати дх апарат 180/180 так як на ньому можна буде і повкручувати трохи і дх поганяти. А після тих слів де ти писав про те що не знаєш толком чи будеш точно катати дх то я зрозумів що двухкоронка тобі нафіг не тре, а тре щось трохи універсальніше на випадок якщо передумаєш
26 июн 2015 в 17:04
новичок писал(а): А після тих слів де ти писав про те що не знаєш толком чи будеш точно катати дх то я зрозумів що двухкоронка тобі нафіг не тре, а тре щось трохи універсальніше на випадок якщо передумаєш
Если не будет тереть и пойму, что не мое, буду полностью менять на "мое". Дропы какие-никакие буду пробовать, и может это просто страх и все не так трагично, но у меня от одной мысли об однокоронках всплывают в голове их сломанные изображения, а это будет лишний страх перед попытками что-то сделать.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
26 июн 2015 в 17:09
Samuraisa, ти хочеш сказати що увалиш однокоронку? а що якщо я тобі скажу що для твого рівня це все безтолкові понти, бо по факту на міжнародних дх змаганнях люди на однокоронках здобували перші місця і все добре було.. А так я кажу є універсальність.
Samuraisa писал(а): Дропы
го в стрітець.. я знаю одну таку людину яка теж казала що байк не витримає, а по факту він на ньому нічого не робив. Тому підвіс 180/180 буде і зручнішим в такому плані і катнути можна якщо хочеться просто проїхати