На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
16 июн 2015 в 21:18
roland, ти вроді розумні речі говориш, але ми живемо в Україні, і питання гарантії тут напряму залежить від порядності магазу і не більше. А цирки з юристами і рештою не вартують свічок, за це все прийдеться платити і їздити, а це також не безкоштовно, або морочити яйця з дорученнями. Я за своє життя ще ніразу не чув, щоб повернули більше ніж в чеку оплачено. Так само хотів би я глянути на людину яка купила айфон 6 при виході в продаж за кучу бабла, а через два роки він похудав в ціні і покупець би говорив - "да ні, поверніть мені ціну на сьогодні...". Камеру замінять на таку саму, якщо вона у них є, про те щоб міняли на аналогіний товар, то треба ще доказати, що товар аналогічний. Якщо магаз мутний і почати їх пресувати, то хз за скільки часу ти потім побачиш свою камеру і чи взагалі побачиш... Суди, то діло тонке і непердбачуване, і порою 100 раз правий стає не правим....
На сайте с 10.01.2008 Репутация: 183
Сообщений 2015 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: FireEye Flame & NS Metropolis
17 июн 2015 в 12:48
alegka87, с айфоном ситуация другая...там гарантии всего год, даже официальной, неофициально - 3-6 месяцев в лучшем случае. О сумме возврата
а в случае снижения цены - исходя из стоимости на время покупки.
Закон, как бы, на стороне потребителя.
Магаз там - полный аллес. И, скорее всего, достаточно будет придавить их подачей заявления в ОЗПП и фоткой этой самой заявы, главное грамотно составить(что вовсе не сложно). Не нужно ленится, нужно брать и пробовать - отстаивать свои права. И как ни удевительно - система работает. Гвоорю на личном опыте.
Все мы хотим перемен к лучшему? Тогда нужно начинать с малого - каждый в чем-то докажет свою правоту и неповадно будет всяким мразям садится нормальным людям на голову.
На сайте с 05.04.2012 Репутация: 23
Сообщений 51 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Street
17 июн 2015 в 12:56
я подзвонив в різні сервіси камер гопро, сказали що така деталь є але її поломка дуже малоймовірна, можливо щось інше, тепер жалію що не зробив це з самого початку а повірив в порядність магазину і їх сервісу