На сайте с 01.09.2010 Репутация: 11
Сообщений 116 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride
3 июн 2015 в 13:37
заранее извиняюсь за ламерский вопрос ......... подскажите какая длина бонок должна быть для звезды с рокрингом, то есть когда затягиваю бонки до упора они должны прокручиваться легко в самом рокринге или нужно такую длину бонок чтобы плотно сжать рокринг со звездой и они не прокручивались после затягивания????
3 июн 2015 в 13:57
бонки в обоих случая плотно сжимают рокринг со звездой..........но есть вариант когда длина бонок солсем немного меньше толщины рокринга со звездой и после затягивания бонка уже не прокручиваетса...поетому и спрашиваю нужны ли бонки чуть длиннее чтоби их длина била такаяже точно как толщина рока со звездой? тогда после затягивания бонки они будут свободно прокручиватса внутри
3 июн 2015 в 14:20
влесне через шо виникло такэ питання.........просто зараз при педалюванні рокринг троха потріскує от і думаю чи підпиляти бонкі троха щоб сильніше зжати рокринг з зіркою
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
3 июн 2015 в 14:39
Бонки не повинні прокручуватись після затягування. Судячи з цього вони в тебе задовгі. Але судячи з того, що ти можеш ними закрутити зірку без рокрінга можна зробити висновок, що вони в тебе занадто короткі. Отже виходить якась непонятна фігня з твого опису. Чи ти закручував без рокрінга коротшими бонками?
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
3 июн 2015 в 15:00
Pikassoo писал(а): просто боюсь щоб не тріснув рок при затягуванні якщо бонкі будуть коротші
В мене якось ставало так, що бонки довжиною майже як рок з павуком і зіркою, тобто не виперали з нього. Відповідно затиснув добряче і все було норм. А якщо в тебе бонки затискаються одна в одну, тоді постав якісь тонкі шайби перед рокрінком. Я купував шайби діаметром 20мм з диркою діаметром 10мм і спилював напильником ззовні в тих місцях де впиралось в павук.
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
3 июн 2015 в 15:43
Pikassoo писал(а): просто боюсь щоб не тріснув рок при затягуванні якщо бонкі будуть коротші
Так яка різниця?? Все одно рок із зіркою треба туго прикрутити до павука. Не розумію твоєї логіки, друже. Ні, ну звичайно, якщо ти будеш бонки півметровою трубою затягувати, то може бути всяке...але тоді я думаю, швидше зірветься бонка.