На сайте с 13.06.2014 Репутация: 2
Сообщений 53 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
29 мая 2015 в 10:45
Ну оскільки сьогодні пятниця, то тема буде відповідна Ситуація така: знайшов в Польщі на барахолках непоганий велосипед за адекватну ціну. Проблема така: як перевезти його в Україну? Маю купу знайомих, які катаються в Польщу по декілька разів на місяць, тобто туди і назад добратись не проблема. Які підстави можуть бути на кордоні? Як краще перетинати кордон з велосипедом: на пішому переході в Шегинях чи якщо вел на машині в будь якому іншому пункті?
Ну якось так .Буду вдячний за адекватні відповіді І P.S. Зразу уточняю для умніків---> велосипед не крадений.
iw@n писал(а): Нам ніхто нічого не винен, нас ніхто не бачить, ми ніндзі.
На сайте с 28.09.2011 Репутация: 36
Сообщений 94 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:FourСross(4X)
29 мая 2015 в 11:38
Rombik, Провозив свій купляний ровер в польщі машиною, через Дорохуськ-Ягодин. Були питання за ровер, я відповів просто ,,Rzeczy osobiste,, і на цьому все, я поїхав собі далі.
29 мая 2015 в 11:40
Dolor97, дякую, це мене і цікавило. коли їхав машиною, документи на байк мав??? Bube:D, Дякую за відповідь Bube:D, ще таке питання, як краще перевозити в багажнику чи на кріпленнях на машині?
29 мая 2015 в 11:53
Rombik, Ліпше на кріпленнях, бо тоді взагалі проблем з переїздом не буде і лишніх питань, наприклад: що то таке в багажнику розібране) Ще би хотів запитати з відкиля ровер їде ? (якщо не секрет)
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
29 мая 2015 в 12:23
Rombik, народ який тягає вели бусами то говорили, що вели перевіряють по номерах поляки. якщо вел береш не крадений то смисл паритися навіть якщо його перевірять? накрайняк попроси продавана віддати доки якщо є і виписати купчу.
Dolor97 писал(а): які документи, байк зібраний з б/у запчастин на барахолці
в тебе все так просто, якщо рама засвітиться по номеру як та що в угоні то поїдеш додому без вела і без візи.
29 мая 2015 в 12:44
Bube:D, вже ні звідки, подивився вже продали цей ровер, але нічо буду ше шукати alegka87, може є якась загальна база крадених велів в Польщі, по якій би можна було пробити чи крадений. За тамтой вел переписувався з власником і він скидував фото з новою і ше старою навіскою, тобто було видно шо людина збирала вел для себе,а не тупо продає крадене Bube:D, блін так і не відповів, мав їхати з кракова
29 мая 2015 в 13:44
Через що цікавлюсь з відкиля їде. В Польщі є три міста де крадіжка ровера є самою найпопулярнішою: Варшава, Вроцлав , і нажаль Краків. І коли вже будеш дивитись ровер з тих міст, ліпше попитатись власників роверів, або як писав alegka87, (накрайняк попроси продавана віддати доки якщо є і виписати купчу.) А це де можна тикнути що б провірити чи викрадений ровер,( Ссылка . Ссылка ) Офф-топ, тут можна ровери придивитись, щось наподобі нашого Xbikers ( Ссылка . Ссылка ) Успіху в пошуках.
На сайте с 20.09.2010 Репутация: 52
Сообщений 38 Пол: Мужской(34)
13 дек 2017 в 12:48
В зависимости от человека, который будет вести досмотр на Польской границе. Я весной попал на очень противную бабу, которая минут 40 не хотела пропускать велы, хотя на один были документы. А когда назад пересекали, никто даже на спрашивал про велы.