На сайте с 20.11.2012 Репутация: 491
Сообщений 81 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Downhill
26 мая 2015 в 18:01
Розводіла- Владислав Коновалов В вк- https://vk.com/id207813189 Його номер- 0968222385 м. Кривий Ріг Карта привата на яку хотів щоб я скинув гроші- 4149 4978 2905 4313 КОНОВАЛОВ ВЛАДИСЛАВ ЕВГЕНЬЕВИЧ
Отже, переглядаючи в вк стіну групи X-Bikers, натрапив на дане оголошення
Так як вже давно думав над покупкою педалів, вирішив написати, на що отримав таку відповідь)
Думаю тут все зрозуміло) Дальше скинув переписку другови і попросив щоб він написав теж до нього за ці педалі.
Хмм, цікаво однако вийшло..
Дальше пішла моя роль.
(Як виявилось, супер розумний школоло-продаван не знає шо таке приват24) Ну І пропонує мені ще закупитись в нього новими покрами максіс)))))
Одже, виходить що їх в нього немає....питаю чи його фотки....(про фотки написано внизу)
дальше не скрінив, так як я там просто два дня писав щоб він скинув карту привата
Але це ще не кінець, продаван запевняв що всі фотки його, але так як він не має ні педаль ні покр, питання звідки він взяв фотки....по педалях продивився ебей і пінк,нічого не знайшов....але дальше все видали самі фотки, зрозумів що малий просто зробив скріни з відео, зайшовши на YouTubе, за декілька секунд знайшов дане відео--- Ссылка По покришках максіс- знайшов фотку в гуглі, як виявилось, це фото юзера нашого сайту х_х...ссилка на тему- Ссылка
[+] Фотка "героя"
Тож будьте обережні з такими школоло, не в обіду всім, є і чесні молоді райдери, до яких це не відноситься! Гарних всім покатух та менше кидал в нашій країні!!!))
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
26 мая 2015 в 19:03
короче провів декілька контрударів, тепер про це знає не тільки він, як мінімум буде йому соромно. Ща ще трохи розпишу... ахаха, що я нарив . Короче він по ходу ходить на брейк-данс, так ось, ща ми це виправимо.
На сайте с 20.07.2014 Репутация: 75
Сообщений 594 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Freeride
26 мая 2015 в 19:09
"не в обіду всім, є і чесні молоді райдери, до яких це не відноситься" ну наконец-то, хоть кто-то это упомянул:) миньены и отмазки по поводу встречи конечно убили)) + за то что создал тему, и отдельный + за то что всегда покупаешь только наложкой
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
26 мая 2015 в 19:10
після першої фрази з матюками далі можна було не переписуватися. з бидлом справи мати собі дорожче... малий в неті начитався розводів і вирішив піднятися)))