На сайте с 12.10.2011 Репутация: 182
Сообщений 1068 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: розібраний
18 мая 2015 в 15:05
alegka87 писал(а): і покращити тут сверлінням нічого не можливо
Можливо. Треба просто просверлити голову одному власнику ДЖ3, до якого не доходить навіть з 4-го разу P.S. всі герої вигадані, а збіги з реальними людьми випадкові
cka3o4nuk писал(а):
Присоединюсь к мнению что рш говно
На сайте с 24.07.2012 Репутация: 106
Сообщений 148 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: DevilWork
18 мая 2015 в 15:20
alegka87 писал(а): в дж3 він не сверлиться
Сверлиться, по другой схеме. Только не для того чтобы сделать открытую маслянную ванну, а для того чтобы избавиться от вспенившегося масла(которое не дает сжиматься картриджу) и залить новое.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
18 мая 2015 в 15:41
VanOexe, друже, ти мені очі відкрив на свою схему, я про неї не знав ніразу, і ті катриджі які на фото вище різалися ще задовго до твоєї реєстрації на даному ресурсі. поясню пошагово останній раз: 1. катридж говно! 2. конструкція катриджа говно 3. робота катридж говна 4. ефект від сверління катриджа такий самий як від вилки без катриджа
VanOexe писал(а): А что же тогда разделяет масляную и газовую камеру?
чув дзвін да не зрозумів де він? на фото є плаваючий поршень? нема! а чому його нема? бо його нема в катриджі, бо він там нафіг не треба! читай уважно тему!!! дж3 не треба путати з дж1-2. це різні вилки і різні катриджі! так зрозуміліше? оце все що є в катриджі, все включно зі стружкою від розрізу
VanOexe писал(а): Сверлиться, по другой схеме.
не треба думати що ти пізнав дзен а всі решта живуть в темноті
VanOexe писал(а): Только не для того чтобы сделать открытую маслянную ванну, а для того чтобы избавиться от вспенившегося масла(которое не дает сжиматься картриджу) и залить новое.
та не може бути. можеш хоч 10 дирок там прочверлити робити він не буде. дж3 уг-угом з 2008 і далі, це типічна еластомерка, в яку запхали говно катридж для того щоб влупити ціну. сантур дуро поріняно з дж3 це верх технічної думки і прогресу, бо вона робить і вній є адекватний катридж. а всі решта вигадок про сверління, прикладування подородника, пляски з бубном, знімання порчі з дж3 для нормальної робити - це єресь продавані які хочуть за вилку здерти більше ніж за еластомерний низькопробний шлак. так зрозуміліше?
зробити з цього куска говна, яким являється дж3, приблизно гідний продукт можна як мінімум таким способом - установкою рв-катриджа з відкритою масляною ванною і регою відскока. тоді цей кусок говна, який називався дж3 2008+ року стає сходим на свого італійського попередника з адекватною роботою. є повно бабла? купуєм катриджі рц3, фоксовкькі рц2 і робимо ще круче вилку з компресіями та іншими плюшками.
тепер я сподіваюсь що мій потік думок пробив товстий шар броні і нарешті дійшов до танкістів. дякую за увагу!
На сайте с 24.07.2012 Репутация: 106
Сообщений 148 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: DevilWork
18 мая 2015 в 17:27
alegka87 писал(а): катридж говно!
Я не спорю что картридж говно! А говно он потому что в нем нет клапана, тоесть он замедляет работу вилки на отскоке и на сжатии.
НО! Если он заклинил, то вилка вообще практически не работает, поэтому есть смысл его просверлить и сделать все по схеме, чтобы восстановить его работу.
alegka87 писал(а): в топку його викинь
А вот если он его выкинет, то вилка будет стрелять как Ланч
alegka87 писал(а): дж3 не треба путати з дж1-2.
С чего ты взял что я путаю эти вилки? в ДЖ1-2 стоят картриджи, у которых шток крепиться к топкепу, а цилиндр к днищу штанины, тоесть перевернутые.