На сайте с 26.06.2014 Репутация: 57
Сообщений 426 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Downhill
11 мая 2015 в 18:31
Вітаю!
Зіткнувся з такою проблемою, пром дуже легко вставляється і виймається з посодочного місця. Фактично пальцями.
Може хтось мав з таким справу. Що можна зробити?
Перше що в голову прийшло - це підкласти фольгу, а ви що порадите?
На сайте с 14.08.2011 Репутация: 124
Сообщений 440 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Scott Ransom+Totem+Ma ch1 MAD
11 мая 2015 в 19:35
zeera, якшо ти переанодовував лінк то я тебе вітаю, розмір лінка - заводське анодування - шар який знявся при очистці лінка + новий анод = твоя проблема анод це не фарба, а оксидна плівка алюмінію (його, так сказати, "іржа") і при знятті анодування знімається більший шар ніж нарощується новим а по темі, я б напевне до токаря звернувся, або розточити під новий пром з більшим зовнішнім діаметром або яку проставку але сам розумієш, розточене вже не буде розраховане як з заводу
Жалко, что у меня из суперспособностей только превращение кислорода в углекислый газ и пищи в говно(
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
11 мая 2015 в 20:48
zeera, ти мені нагадав знайомого який з гатунів зняв анод і вони почали люфтіти. як писали вище, то оксидна плівка з старим анодом знялося, а нову зробили по тому металу який заливишвся. якщо капець муляло з зіміною кольору то треба було чимось покрити посадочні місця під проми, щоб анод в них залишився старий.
zeera писал(а): люфту ж нема, діло в сотих міліметра.
то все круто зараз, коли підносяться проми або їх почне підклинювати, то вони почнуть розношувати посадочне місце, в результаті лінк піде в топку. якщо на лінку мало м"яса для розточки то я б на твому місці б заморочився б пошуком нового лінка
На сайте с 07.11.2012 Репутация: 166
Сообщений 442 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Knolly Podium 2014 + FOX 40 Kashima
11 мая 2015 в 20:54
alegka87 писал(а): то все круто зараз, коли підносяться проми або їх почне підклинювати, то вони почнуть розношувати посадочне місце, в результаті лінк піде в топку. якщо на лінку мало м"яса для розточки то я б на твому місці б заморочився б пошуком нового лінка
На сайте с 27.01.2014 Репутация: 6
Сообщений 54 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride
11 мая 2015 в 21:36
Можно попробовать нанести техническое серебро, либо другое напыление, все зависит от того насколько сильно про.бан посадочный диаметр. Советую сделать точные замеры и предоставить фото в студию, возможно там можно просто сделать проставочное кольцо с толщиной стенки 0,50мм
На сайте с 22.11.2009 Репутация: 544
Сообщений 5497 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro Байк: seicento
11 мая 2015 в 21:53
да че вы советуете - линк на мусор
если оставить как есть - будет пром внешней обоймой разбивать дальше место, прокручиваться и изнашивать все вокруг себя расточить и сделать втулку - тело линка станет тоньше и линк станет мягче + пром во втулке не добавит торсионки раме сделать напыление - так оно сотрется при первой перепрессовке
На сайте с 24.03.2013 Репутация: 54
Сообщений 94 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Bellacoola prime + Marzocchi Shiver
12 мая 2015 в 10:00
почитай вариант №3
https://www.avalon-ua.com.ua/index.php?id=85 ,вообще я столкнулся с такой же проблемой когда то, в раме, посадил на красный фиксатор,по инструкции его можно использовать для вклейки подшибников, можно еще смешать эпоксидку и алюминиевую пудру,крепкая штука получается, в общем вариантов много и твоя проблема не смертельна,я так уже пол года на подвесе катаю,никаких люфтов.
На сайте с 26.06.2014 Репутация: 57
Сообщений 426 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Downhill
12 мая 2015 в 13:22
Kardinal94 писал(а):
Та не влізе. З одним кругом фольги пром вже пальцями не вставиш. А товщину найдешевшої фольги з фуршета з товщиною алюміньки в банці піваса можна уявити))