На сайте с 05.07.2007 Репутация: 206
Сообщений 2443 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Downhill Байк: яркий
12 апр 2015 в 10:50
у нас на дертах все строго, защита колено голень и для трючков опасных шлем. + мы , старшие всегда показываем молодым, что катать нужно взащите ) А потом слюни текут глядя на их разноцветные шлема, когда тыкатаешь в черном bell с наклейками )))))
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
12 апр 2015 в 12:56
Я недавно начал катать в защите, но не апасный фрирайд а стрит триал. Смотрю в зеркало -- вижу ссыкуна и лоха. Иногда стыдно выезжать на улицу в таком виде. И жарко в шлеме и защите очень. Но все равно это делаю, так как не вижу смысла царапаться либо разбить бошку даже в маловероятном случае легкой уборки.
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
12 апр 2015 в 13:23
я також без захисту вирішив покоряти вершини ....
[+]
вперше ляпнувся коли на мотокросовій трасі вилітав з вильоту в напрямку кущів..... тоді мою днм вулкано скрутило, прийшлось відпускати корони і вирівнювати. А сам я зчесав об суху траву весь лоб (а якби там був камінь... ппц короче). Вдруге навернувся, коли у парку вирішив прокатнутись по сходам (а вони мають поворот по середині)... тоді у мене стояв магура густав зпереду і зібрана на скору руку магура джулія ззаду... так от на спуску джулії не вистачало, а потужності густава було аж занадто.... в результаті в тому повороті була черезрулька, байк відкинуло на пару метрів уперед... повезло що упав на грунт, тому лише кров з носу, яка пройшла...
Ну після цього все думав та й не придумав що ж взяти... фул це звичайно добре, але ж іздити з ним навіть тоді коли потреби в ньому не має, а якийсь захист треба... думав з приводу розборного фула, але ж він одноразовий.... короч хз
На сайте с 13.06.2014 Репутация: 43
Сообщений 392 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Merida Big Air 2002
12 апр 2015 в 16:10
Седня решил без фулла спустить Владимирский по брусчатке, брейклесс. А там с одной стороні камушка в брусчатке небіло, меня подбросило оягребу, и пусть я не упал, но очко сыграло вальс Шопена.
На сайте с 19.03.2015 Репутация: 3
Сообщений 28 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Giant Glory DH 2009/NSbikes Capital 2009
12 апр 2015 в 21:11
Хорошо что в велотему я пришел с горных лыж,без защиты ни парк,ни дерты не катаю.И вот интересно мне,так ли сильно кровоточила Мішаніна жопа,после того как предки узнали об этом инциденте?
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 412
Сообщений 2404 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping
12 апр 2015 в 21:18
ASFANchik, Думаю Мішаніна жопа не кровоточіла ні граму, тому що не він впав. Да і навіщо пацана бити чі ще щось якщо в нього і так голова розбита і струс мозку? факзелогик
На сайте с 06.08.2012 Репутация: 190
Сообщений 145 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Big Hit 2+Marzoochi 66rc3evo ti
12 апр 2015 в 22:22
ASFANchik, Мені пофіг поскільки я катаю ДХ 4-5 років та ніразу не катав без Фула поскільки прислуховувався до старших,а він тупий то що зробиш?Я давав поради які ігнорувались.
На сайте с 03.07.2012 Репутация: 42
Сообщений 58 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park Байк: Gabbi
13 апр 2015 в 00:58
Гнати таких в шию, ми у Львові теж боримося з такими недорайдерами. Екіп це невід'ємна річ у будь якому спорті і всерівно ти ним професійно займаєшся, чи тільки починаєш. Пробуйте просто не давати їм кататися, не сюсюкайтеся бо то діло може обернутися гіршими травмами і знищенням фігур. У нас на трасі таке вже траплялось, що після того як якийсь малий зламав собі шось прийшли його батьки і перекопали нам фігуру. Женіть в шию, кричіть, матюкайте одним словом не давайте катати на трейлі без екіпу. Нам вроді помогло після того як накричали, малі пішли собі рити в іншому місці, тож вони самі за себе відповідають і риють і калічаться вже на своїх "фігурах".
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
13 апр 2015 в 01:34
WVW писал(а): прийшли його батьки і перекопали нам фігуру
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...
На сайте с 17.11.2009 Репутация: 134
Сообщений 1126 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street Байк: ПРОДАЛ >:-3
13 апр 2015 в 14:52
3-й глаз найден ! пацанчику скорейшего выздоровления ! а это перед пасхой так да? я перед большими праздниками не катаю , всегда массовые катаклизмы случаются ,падения, аварии, травмы .
— Ты понимаешь, что ты поехавший? Уже всё. Не я, бл*дь, поехавший... не он, бл*дь, а ты! >:-3