На сайте с 12.11.2010 Репутация: 110
Сообщений 215 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: transition / subrosa / fireeye
12 апр 2015 в 00:25
_Silver_, бред написав, може ще сидіти там цілодобово і контролювати? будку з охороною і забор лупанути? шкода малого, але як на мене, то сам винен, може хоч тепер дойде, що катати без захисту як мінімум тупо і черевато наслідками.
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 412
Сообщений 2404 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping
12 апр 2015 в 00:27
NSuser, звичайно необхідні такі міри, якщо би в мене був котелок, я би в ньому завжди катався, навіть тоді коли просто по хліб в магазин їду.Але велика голова не дае змогі знайти БУ котелок якій налізе. _Silver_, У нас в місті в половини бмхксеров е котелкі, хз взагалі вони їм, навіщо вони їх купляли якщо вони їх не одівають.Одного разу один бемер перелетів стол на нос, впав, вибив пару зубів, 2 синяка під очима, і розбиті губи.Я дуже довго сміявся з нього, бо в нього е котелок, але він не користуеться ним.
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 412
Сообщений 2404 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping
12 апр 2015 в 01:00
NSuser, я купив на барахолці бу котелок там писало 61-63(чі щось такого, вже не пам"ятаю), перед цим нормально заміряв голову, і не підійшов. Така сама біда і з кепками.Норм кепку тяжко найти
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
12 апр 2015 в 06:32
тепер роздрукуй фото, в поліетилен і на спотах розвісь. да!! 1 на фанерний щит і строго на вилььоті з дропа . просто цікаво, скільки загальмує. ну і тільки черговий дався - підводиш за руку до плаката "оце фото бачив ? оці букви читав ?" шкетам не поможе, але совість буде чистіша.
На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
12 апр 2015 в 08:14
Фото заламінувати і причепити це ідея. А от якщо декілька попереджень по трасі розклеяти щоб не катали без захисту і спеціального велосипеда, то коли хтось прийде вияснювати щось - піде собі геть і то вже його проблема що за дитиною не вгледів
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
12 апр 2015 в 08:17
[/skript писал(а): ]тепер роздрукуй фото, в поліетилен і на спотах розвісь. да!! 1 на фанерний щит і строго на вилььоті з дропа . просто цікаво, скільки загальмує. ну і тільки черговий дався - підводиш за руку до плаката "оце фото бачив ? оці букви читав ?" шкетам не поможе, але совість буде чистіша.
а це непогана ідея..... ідея з телефонами батьків також норм...
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
12 апр 2015 в 09:12
makc16 писал(а): .Як ви знаєте Калуш це невелике місто або ж велике село.
так ващє норм. площа мала. в 2-3 точки міста потужної туси - ксериш здоровий плакат. "пам"ятка для батьків" я, мішаня-з-калуша, маю тут свою трасу, на яку нікого не кличу і не запрошую. а якшо ваша дитина довго не з"являєцця дома то ось нижче телефони, за якими можна спробувать пошукать. рятувальники - **** швидка - ****** лікарня - ****** морг - ****** ну і фото можливих наслідків. цим "дорослим" треба видать межи роги, да іще з усієї сили, шоб до них дойшло. якого члєна було робить цю дитину якшо не ЖИТЬ з нею разом, шоб просто викинуть з дому ? шоб росло як трава ? само по собі ? без тебе ? так на х@я робить було ? ну на 1 крок в перед дорослий може передбачить ? якшо він дійсно дорослий !! ти робиш когось, шоб шо ? шоб шо далі з ним робить ? якшо жінка "зміняє" чоловіку то це вина тільки чоловіка. 1) він сам добровільно женився з такою шо скаче без перерви. - хто винен ? 2) він сам довів бідну жінку до такого, шо вона аж побігла. - (а то треба дуже і дуже сильно постаратись, зробить інвалідом, а не просто так) 3) влюбилась. - поки любить одного не може полюбить другого. хто тобі винен шо тебе розлюбили ? тільки ти сам, твоя поведінка.
того, якшо в дитини травма - винні тільки батьки. сам її покинув на призволяще в дорослому жорстокому світі. а ці так звані "взрослі" - такіж самі діти на голову. тільки цяцьки в них інші. на роботі в них робота. а дома - гра. забавки. як в дитинстві все не серйозно. я, мені, мені цікаво погратись, мені не цікаво .... а серйозний, професійний, відповідальний підхід - відсутній.
це все тріба пояснить коротко, стисло і вичерпно. шоб зрозуміли, відчули всі, а не тільки причетні. шоб коли батьки відпустять дитину без захисту на вєлі - шоб на них сусіди пальцем показували. шоб їх поважать переставали. хай решти дорослих бояцця. не до дітей а до батьків головно звертатись. це якшо вирішить проблему а не зняти відповідальність.
мені ось це відео подобаєцця. ось так дорослий, саме дорослий а не дорісший до якогось віку чоловік має жити із своєю дитиною. р-разам, плять!! а не окремо !!
так можна жить. так треба жить. порівняй з тими батьками в калуші. вони так живуть ? кому має буть соромно ?
кста, тут в мене під вікнами шкет класу 4-6. на жутчайшому ашані, в мото фулі. причом в будь яку погоду. якшо просто їду, то везе на рулі. якшо ще шось чудить по ходу то обов"язково вдягає. шикарний шкет.
На сайте с 29.07.2011 Репутация: 364
Сообщений 2365 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26Player 2017+FOX 36 831
12 апр 2015 в 09:49
[/skript писал(а): ].Як ви знаєте Калуш це невелике місто або ж велике село. так ващє норм. площа мала. в 2-3 точки міста потужної туси - ксериш здоровий плакат. "пам"ятка для батьків"
На сайте с 13.06.2014 Репутация: 43
Сообщений 392 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Merida Big Air 2002
12 апр 2015 в 10:33
Это звездец конечно. В который раз убеждаюсь что ни ккшные кепки, ни горшки, нет! Только Фул! Пацану выздоровления и надеюсь что до него дойдет, что надо купить себе фул.
На сайте с 17.01.2009 Репутация: 184
Сообщений 1133 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride
12 апр 2015 в 10:42
Тема с табличками,фотками и тп..проблему не решит.Народ как прыгал,так и будет прыгать,им хоть говори,хоть не говори.Это все до первого серьезного падения,уже после него,люди начинают думать о защите и тп..У нас был случай на трассе.Приехал сын с отцом,начал раскатываться и прочее,мы его и отца предупредили,что на большие темы не стоит лезть,защиты нет,это все может плохо кончится,за что получили ответ:да пускай,если чувствует что может,пусть прыгает.Защиту мы "потом"докупим,главное что норм.вел.собрали..О чем можно еще говорить!Суть басни такова:пока у людей не заработает мозг,вот такие темы,будут всплывать регулярно.