На сайте с 13.06.2014 Репутация: 43
Сообщений 392 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Merida Big Air 2002
7 апр 2015 в 15:51
EgiEgi писал(а): огда покупаешь машину б/у там еще больше косяков и осмотреть нужно больше, притензий после покупки ты юридически предъявлять не имеешь права т.к. "Бачили очі, що купували". Момент передачи денег - это согласие с условиями сделки, ты получил товар на осмотр -> поставил подпись -> передал деньги -> сделка считается завершенной -> довольны обе стороны. В иске отказано, тему можно закрывать
КОСТОООО, у нас тут диванный судья-эксперт завелся З.Ы. Кстати кидала седня заходил на сайт.
На сайте с 10.10.2014 Репутация: 10
Сообщений 4 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street
25 мая 2015 в 21:09
а я не вважаю себе "кідалой" оскільки відправляв норм руль і за мене поручився такий райдер як Юра Староста можеш в будь кого запитати що я чесний продавець
ти бачив шо брав тому міг відмовитись але чього не зробив так хто тут кідала:?
і ще раз пишу нікого яне кідав а для тих інтернет героїв з Львова і будб звідки які там збирались зі мною говрити так я не проти давайте зустрінемось і поговорим кого я кинув я к де і коли ,тому вислав наложкою міг піти повернути в любий момент!!!!
26 мая 2015 в 08:51
він спертий на пісочницю нічого не говорить як шо я такий кідала чого люди які в мене перед тим і після того боали теми не створюють ?? як шо він такий покацаний бів чого ж на нові пошті не відправив назад для того ж відправляв наложним платежом..
26 мая 2015 в 08:57
ти бачив руль ти ньому катався ??? на фотці виглядає шо в моєї рами погунуті піря а в реалі все норм (бо фото таке) на цій фото теж можно побачити шо рама крива відносно стакана яїї продав теж і там чувак катається ше дочі і чомусь не говорить шо вона кртва бо вона рівна!!
На сайте с 08.09.2013 Репутация: 54
Сообщений 245 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: blkmrkt malice
26 мая 2015 в 16:10
Vova hevy, на пісочниці, дійсно, може бути горизонт завалений. А так, якщо продавець не вказав дефекти, то було б толерантно забрати руля і повернути гроші...
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
26 мая 2015 в 16:19
Навіть якщо він не був погнутий і заварений, а клієнту тупо не сподобася, міг би йому обміняти руль на філки назад, якщо він тобі прийшов би в такому стані, в якому ти відправляв.
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...