На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
4 фев 2015 в 12:09
Не знаю що тут можна обговорювати. Автор ціною власних коштів і часу виявив що байк не новий, та щей з ньюансами. Про що і описав тут. Це як мінімум заслуговує на вдячність. Тим більше на новому велі не розсікають по місту. Він тупо стоїть в приміщенні і всі хто бажає подивитись -приходять і дивляться. А Кексу просто не треба брехати і все , а за скільки він його продає - це його особиста справа.
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
4 фев 2015 в 12:10
AxMeDoff, чумак якраз в цій історії відіграє не останню роль в підтверженні слів автора. тому як в оголошенні чумака уже вказано було що вел б/у. то як він став новим? а на рахунок решти, принаймні SYYE це клон
4 фев 2015 в 12:57
AxMeDoff писал(а): вариант, не учел, извините.
буває... просто в оголошенні Чумака написано що вел проїхав 50-100км, в той час як Кекс пише що вел абсолютно новий, це навіть не враховуючи того що він на ньому катав!!!
На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
4 фев 2015 в 13:33
alegka87 писал(а): просто в оголошенні Чумака написано що вел проїхав 50-100км, в той час як Кекс пише що вел абсолютно новий, це навіть не враховуючи того що він на ньому катав!!!
Вот так и нужно было написать автору. А то в его теме куча текста типа :"продавец купил вел дешевле, а продает дороже и не захотел мне уступать" Нужно было просто написать по делу и личные проблемы сюда не приплетать.
На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
4 фев 2015 в 13:40
Skruffi, ТЕМА НЕ О ТОМ, ЧТО ЧЕЛ НЕ ЗАХОТЕЛ УСТУПАТЬ! тема о том, что продавец очень много врёт и есть дубляж акаунта, рассказ о моей ситуации для того чтобы было понятно всю картину а не только обвинение поверхностные.
На сайте с 03.02.2013 Репутация: 28
Сообщений 184 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro
4 фев 2015 в 14:10
NicholasKG, Я думаю що весь флейм тут повязаний з великим ліричним відступом в першому повідомленні. По факту все зводиться до того, що стан велосипеда заявлений в оголошенні і в реалі не співпадають.
5 фев 2015 в 14:36
iw@n, номер рами не порівнював, не очікував, що так все мутно буде... але коли були питання про OLX (з таким велосмпедом) реакція була дивна, як у випадку спілкування зі мною так і з alegka87
5 фев 2015 в 15:32
iw@n, ну я особисто фото номера не бачив. написати можна будь-що. і доречі номери в рам зазвичай мають однакову кількість символів. а не в однієї рами 9 символів в іншої 10 символів. iw@n, да і суть не так в номерах рами як в тому що людина продає б/у під виглядом нового
кому цікаво можете зайти в оголошення кекса, після мого допису там, оголошення пішло в архів, без жодних коментарів. якби продаван був оговорений, він би так чинив? думаю що ні
На сайте с 03.02.2013 Репутация: 28
Сообщений 184 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro
5 фев 2015 в 16:17
alegka87 писал(а): iw@n, да і суть не так в номерах рами як в тому що людина продає б/у під виглядом нового
iw@n писал(а): По факту все зводиться до того, що стан велосипеда заявлений в оголошенні і в реалі не співпадають.
Саме це я й говорив.
alegka87 писал(а): ну я особисто фото номера не бачив. написати можна будь-що
Я також, це номери з оголошень і вони різні, чому так я не знаю. Але як мінімум вже є як мінімум один фактор за те щ це різні велосипеди. (хоч ми й не повинні займатися визначенням того чи різні ці велосипеди).
alegka87 писал(а): кому цікаво можете зайти в оголошення кекса, після мого допису там, оголошення пішло в архів, без жодних коментарів. якби продаван був оговорений, він би так чинив?
Можливо рама таки мутна, або щось таке.
Номери я навів для того щоб нарід задумався перед тим як кидатися какашками. Бо недавно була тема з Павлом, там також всі налетіли не розібравшись що і як. Так само тут, почалося за те що продавець барига і так далі, навіщо це робити? Є факт він бреше про стан велосипеда - цього вже достатньо для того щоб не мати з ним справ. Навіщо ще щось додумувати?
24 июн 2015 в 19:54
Mikeml писал(а):
точно :) але ж завжди є виключення :)
і оскільки тема апнулась... бачив продавця, сам їздить на цьому гості. Теми продажу велосипедів і далі висять на OLX і десь тут, про адекватність лотів нічого сказати не можу оскільки після теми з ГОСТом більше не мав справу з продавцем.