На сайте с 21.09.2012 Репутация: 60
Сообщений 14 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Park
25 янв 2015 в 18:46
Сталась зі мною така не зовсім приємна історія. Купив я у цього продавця ДХ_шник байк в зборі. (Iron Horse 7 point 7). Було це ще чи в кінці весни чи на початку літа. Рейтинг в нього хороший, тому домовившись за певну ціну, і з його слів переконавшись, що байк в повному порядку, вислав йому 5000 грн на карту, а решту домовились пересилати наложкою. Спочатку прийшлось почекати декілька днів, поки продавець все ж вислав байк (що непогано так мені полоскотало нерви), але все ж прийшов момент забирати байк з пошти. Перше, що кинулось в очі - це те, що замість педалей Shimano Saint, які були вказані в комплектації, я отримав самі прості Wellgo. В оправдання я почув "скажи спасибо, что вообще приехали (на той час різниця в ціні приблизно в 600 грн), друге, що "порадувало" - зірвана різьба в виносі, на що я звичайно після уточнення відразу почув "с ним было все в порядке, ты сам с дуру сорвал резьбу". Повезло, що знайшов токаря з прямии руками, і він виправив цю ситуацію, і поставив болти М7. Після довгих і неприємних розмов у вигляді компенсації я отримав вісь 150*12 та 2 пари колодок, на цьому ми тоді і розійшлись. Через деякий час (майже без катання мною на байку), розібрав раму, щоб подивитись на стан підшипників, і побачив, що 5 з них просто "мертві". Я б не створював цю тему, але наткнувся на таку цікаву річ. Ось стара об'ява по продажу мого байку https://x-bikers.com/board/show_topic.php?id=158595 . З нею все окей, вона в архіві. А ось нова https://x-bikers.com/board/show_topic.php?id=158594 , просто продубльована об'ява. Пишу це для того, щоб хтось не попався раптом, і не вздумав висилати гроші цій людині, за якісь запчастини з цього байку, який вже пів року як проданий. Дякую за увагу, надіюсь це комусь допоможе.
P.S. прикріпити скріни переписок на жаль немає можливості, тому що на х-байкерс їх чомусь немає, а вк я просто з того часу чистив, і не думав, що це мені колись знадобиться. Хоча думаю основна інформація (корисна), підтверджена посиланнями на об'яви.
На сайте с 14.05.2012 Репутация: 175
Сообщений 108 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mondraker
25 янв 2015 в 19:12
Случайно поднял с архива тему, поймите и простите просто рама такаяже есть на продажу, а новую тему в лом было создавать ___________________________________________________________________ уже убрал
На сайте с 07.11.2012 Репутация: 166
Сообщений 442 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Knolly Podium 2014 + FOX 40 Kashima
25 янв 2015 в 19:40
Andrew777 писал(а): замість педалей Shimano Saint, які були вказані в комплектації, я отримав самі прості Wellgo. В оправдання я почув "скажи спасибо, что вообще приехали
Только за это надо было создать тему о кидалове....
ДХ_шник писал(а): просто рама такаяже есть на продажу, а новую тему в лом было создавать
На сайте с 21.09.2012 Репутация: 60
Сообщений 14 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Park
25 янв 2015 в 20:09
Victor St писал(а):
раніше не створював цю тему, бо продавець все ж мені яку-не-яку, але вислав компенсацію, і ми домовились, що на той час це забули. Але коли я побачив знову об'яву про продаж вже свого байку, то зрозумів, що це не проста людина, і без теми на форумі толку з нього не буде
На сайте с 07.11.2012 Репутация: 166
Сообщений 442 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Knolly Podium 2014 + FOX 40 Kashima
25 янв 2015 в 20:23
Andrew777 писал(а): Але коли я побачив знову об'яву про продаж вже свого байку, то зрозумів, що це не проста людина, і без теми на форумі толку з нього не буде
На сайте с 22.02.2013 Репутация: 82
Сообщений 98 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: RM Switch был...
25 янв 2015 в 20:26
класно получается ...
вроди как и чел не с самой нулевой репой (хотя об етом уже писали в одной теме) переписывались с ним несколько раз, с виду нормальный парень а на деле вон че ...
не хорошо парни "своих" же одномышленников обманывать и кидать по разному! как говорится мир круглый ...
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 412
Сообщений 2404 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping
25 янв 2015 в 20:26
Yuretz81, Продавець хоче ще раз когось нагріти.І на слова що в байку не так як в опису продавець пише що "ти сам с дуру сорвал, скажи спасибо что вообще не наеб*л" Думаю потрібно забанити
-------------------- це з урахуваням того якщо він дійсно полінився создати нову тему. Але дуже підозріле те що він створив нове повідомлення, просто скопіював туда старе. Нова рама то 100% не така сама по стану як стара рама яку він продав ТС, так що тут щось не чисто.
На сайте с 14.05.2012 Репутация: 175
Сообщений 108 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mondraker
26 янв 2015 в 01:09
Я даже не знаю что мне ответить, так как под каждым моим постом будет куча минусов! На счет байка с автором все же решили, и торг на байк был довольно большой. На счет промов автор преувеличил, рама покупалась новой и была катана вообще мало. На счет педалей мой косяк забыл указать, но автору все нравилось. Я думаю все же больше позитива было с моей стороны чем негатива, и куча удачных сделок
На сайте с 03.12.2010 Репутация: 601
Сообщений 3276 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Liteville 601 XXL + FOX 36
26 янв 2015 в 01:21
Имел дела с ДХшником - всё ок было
Пообщался только что с ним в ВК - человек всё обьяснил и злого умысла в его действиях не было. Поток железок увеличивается - таких же как и продал, вот и апнул старую тему
На сайте с 08.05.2011 Репутация: 183
Сообщений 371 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Strive
26 янв 2015 в 01:52
Я один заметил что минусонули ДХ_шника его конкуренты так сказать (не красиво так, сразу накинулись)????) Я его не защищаю , но все же - времени прошло очень много, скринов нету, претензий тоже. Да косяк был, но решили его. А то что апнул обьяву старую, так что тут такого, случайно, с кем не бывает)?
На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
26 янв 2015 в 12:18
Можливо є сенс знищувати старі теми?? Бо інколи натрапляешь на теми яким по 3-5 років і дідько знає що там було поки увесь чата перегортаєшь забути можно нащо ти зайшов... можу навести приклади
На сайте с 27.05.2013 Репутация: 48
Сообщений 52 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Downhill
27 янв 2015 в 14:18
Заказував у ДХ_шник колодки на сейнт 5 пар, вже відправив гроші 385грн по повній предоплаті, але прийшлось чекати дві неділі а чекати не міг, тому попросив щоб обратно відправив мої гроші, спочатку відправив340грн, потім 42, але не доклав 3грн бо забув про комісію, сказав що 3грн навіть докине.