На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
9 ноя 2014 в 00:08
Народ, сповіщаю про свою втрату(( Украли мого залізного коня. Сталося це у період з 24 по 28 жовтня, коли я їхав додому в Чернівці на вибори. Винесли з підвального приміщення гуртожитку по вул. Заболотного 148а, яке закривається на 2 замки! Там знаходилось близько 10 велосипедів різних жителів гуртожитку. Сволоч стирила тільки мій! Не хочу вдаватись в деталі, але скотину (точно хтось з жителів гуртожитку, оскільки ніхто сторонній не може знати, де береться ключ і де знаходяться велосипеди) вичислити не вдалось - ніхто, навіть вахтери, нічого не бачив. Свідків немає. Про крадіжку заявлено в міліцію. Фотки байка:
Рама: SPECIALIZED Big Hit 1 2010 (розмір S)
Вилка: MARZOCCHI 66 rc3 evo 2011
Задній амортизатор: FOX Van R, з пружиною 500*2,8
Переднє колесо: втулка MIGHTY (срібляста) надзвичайно рідкісна
На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
9 ноя 2014 в 03:00
я так понимаю в это помещение имело доступ (знали где ключи) только 10 человек? А менты в таких случаях снимают отпечатки пальцев и все дела? Если там "пальчики" только 10 человек, то круг подозреваемых можно значительно сузить
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1360 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
На сайте с 17.05.2008 Репутация: 156
Сообщений 1401 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big hit 2007 + Marzocchi 66 RC2X
9 ноя 2014 в 08:52
сколько раз писали писали что нельзя оставлять велосипед так безрасудно в общественый парковках на балконах в кладовках общежитий, у комендантов и т.д. мой вел хоть и в общежитии но он весит на стене в комнате и пристегнут противоугонкой к столу.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
9 ноя 2014 в 12:30
xlr8r, таке питання - а в кладовці були ще подібні вели чи вели подібної цінової категорії? тобто щось видне і схоже на дороге? просто тут має місце визначити чому саме твій вел сперли, тому що він був там самий мажорний, чи тому, що хтось вирішив тобі насолити? на рахунок ключів також не дуже зрозумів - вони були тільки у тих хто там вели паркував чи туди ходили всі хто хотів? makc16, креативно, цікавіше ніж традиційний варіант на стіну! xlr8r, а тобі реально співчуваю, не думав що і тебе ця тема буде стосуватися...
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
9 ноя 2014 в 13:22
alegka87 писал(а): xlr8r, таке питання - а в кладовці були ще подібні вели чи вели подібної цінової категорії? тобто щось видне і схоже на дороге? просто тут має місце визначити чому саме твій вел сперли, тому що він був там самий мажорний, чи тому, що хтось вирішив тобі насолити? на рахунок ключів також не дуже зрозумів - вони були тільки у тих хто там вели паркував чи туди ходили всі хто хотів?
В кладовці мій байк був найдорожчим і найпримітнішим. Скажімо так, решта байків там були класу бюджетного КК і один шосейник. Так що вкрали, вірогідно, саме з цієї причини. Ключі були у вахтера на підвіконнику, їх можна було взяти, протягнувши руку кріз відкрите віконце у кімнаті вахтера - про них знали лише люди, які ставили велосипеди в підвалі. Хоча не виключено, що про це могли дізнатися і інші нехороші жителі гуртожитку. Але все одно, взяття ключів не могло пройти повз око вахтера, оскілки вона там сиділа і знала в лице всіх власників велосипедів. Щоправда, іноді вона відлучалась і в цьому випадку закривала віконце, але зрідка (дура, блін!!!) залишала його відкритим. Тоді ключі міг взяти будь-хто. Я вже жалкую, що при першому виявленні даної халатності в роботі не перемістив байк до себе в кімнату. А треба було((
Дмитрий Савчук писал(а): полюбасу свои
200%
Прикол ще в тому, що 3 роки (!!) мій байк там спокійно спочивав днями і ночами, а крадіжка сталась в останні дні проживання в гуртожитку (31 жовтня я звідти з'їхав). Отакий закон підлості...
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
9 ноя 2014 в 13:31
xlr8r, ну тепер все зрозуміло стає. я особисто думаю що до цього діла має справу саме хтось з тих власників велів, так як мінімум йому було б найпростіше взяти ключі і не викликавши підозри піти в кладовку. ще думаю що був він не сам... обдумай хто з тих, хто ставив вели міг таке зробити, може в когось з рублями були трабли, може хто уже палився на якихось крадіжках.
версія в те що чекали поки вахтер відвйде і взяти ключі - малоймовірна. бо прийшлося б вичікувати і надіятися саме на той момент коли віконце не закриють. а то все час...
xlr8r писал(а): а крадіжка сталась в останні дні проживання в гуртожитку (31 жовтня я звідти з'їхав)