На сайте с 10.01.2008 Репутация: 183
Сообщений 2015 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: FireEye Flame & NS Metropolis
2 окт 2014 в 17:09
есть такой супер клей в бутылке - он текучий как вода и не сразу затвердевает, его можно без проблем налить в шприц, предварительно извлекши поршень, ну и потом через иголку в наварку. Хотя самый лучший вариант пожалуй все таки пена...
На сайте с 19.10.2009 Репутация: 803
Сообщений 874 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: devinci wilson
3 окт 2014 в 11:28
когда то была у меня такая же фигня после сварки.. залил резиновым клеем, это любой.. "момент" "88" итп. пошатал рамой, все это поприклеивалось, потом застыло и збс)
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
4 окт 2014 в 21:10
Трубка з піни не пролазила, ще був 505 & 88 клеї. На свою біду взяв 505, так як він легко набрався в шприц. Залив десь 0.3 ml. Поставив. Почекав півгодини. Взяв раму і легенько струснув... Шляк би трафив той клей. Це м'яко кажучи. Виявилось що за !півгодини він все ще не засох. Залишив раму на ніч. Встав зранку, вже не трусив, а перевірив шматком паперу як там. Все засохло і осколок приклеївся до рами. Але, зранку при денному світлі помітив, що на рамі є залишки клею. Очевидно, вилились коли струснув раму в перший раз. Взяв димексид, тер 15 хв. - ніфіга не відтерлось. В-З-А-Г-А-Л-І. Епік...
P.S. Хард збирався легко. Підвіс, чує моя гепа, буде збиратись дуже важко...
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
5 окт 2014 в 11:37
Давай мені, виріжу як апендицит і назад заштопаю )))
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2468 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
5 окт 2014 в 13:29
am.ok, а я говорив.... До речі бортмеханік і роланд ТП. Вони видно не бачили всю вбивчу силу масла коли після катки на примасляну деталь приклеюєця пісок, трава і вони навіть через місяць все так же висять. ТАк що ви дуже допомогли своїм дурним прикладом
5 окт 2014 в 13:37
новичок писал(а): а я говорив.... До рече бортмеханік і роланд ТП. Вони видно не бачили всю вбивчу силу масла коли після катки на примасляну деталь приклеюєця пісок, трава і вони навіть через місяць все так же висять. ТАк що ви дуже допомогли своїм дурним прикладом
Та ні, всі поради норм і я вдячний за них. Приклеїлось воно намертво, єдине, я не думав, що клей буде сохнути так довго. Якби не це - всьо би було ОК. Завтра візьму Антиклей і зніму соплі з рами. Їх мало і практично не видно, але все має бути ідеально:~)
На сайте с 10.01.2008 Репутация: 183
Сообщений 2015 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: FireEye Flame & NS Metropolis
5 окт 2014 в 13:56
новичок, ТП тут только ты. мелешь чушь какую-то про "вбивчу силу масла", какого масла? подсолнечного? или сливочного? или касторового? или арахисового? а может трансмиссионного? и месяц потом может висеть, если руки у кого-то из ж... или впадло вытереть и содержать в чистоте свою технику. а по делу - если хочешь помочь - дай нормальный развернутый ответ. и если осколок довольно крупный - не будет он держатся на масле. и если что 505й клей все таки помог.
am.ok писал(а): Приклеїлось воно намертво, єдине, я не думав, що клей буде сохнути так довго.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2468 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
5 окт 2014 в 14:01
roland, крупний це 1х1 см? я думаю що там не більше 2х2мм що не відвалиця. З приводу чистоти- а мені по* так як все одно він в пилюці постійно через суху погоду. Тут чисто за одну катку весь байк в пилюці. Я сказав те що реально подіє, тс в праві вирішувати що йому використовувати а на ваші претензії мені все рівно, в будь якому разі через мій варіант ризик псування фарби=0.
roland писал(а): подсолнечного? или сливочного? или касторового? или арахисового?
я тобі пораджу в вилку арахісового напихати якщо такі асоціації.
10 окт 2014 в 15:02
Взяв Антиклей. Наніс на 5 хв. (по інструкції потрібно було на пару годин). Зтер. Працює. Але, бл*дь, разом з суперклеєм стерся верхній слой (лак чи фарба - хз). Питання: чим краще то всьо діло пофіксати? З варіантів є білий лак для нігтів в пару слоїв або фарба з балончика. Але, відверто кажучи, мені обидва варіанти не подобаються. Хто що скаже? P.S. Я ж кажу, шо другий кастом «веселий» буде...