На сайте с 29.11.2013 Репутация: 23
Сообщений 19 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец Байк: Ns bikes
11 сен 2014 в 16:17
Отже , стався такий трабл , незнаю в чому причина , був в пилипці ( можливо набилось грязюки або ще щось ) і вирішив підтянути ручку чуток ближче ( самі розумієте вцепляєшся за руль, як перелякана мавпа за шию капітана Кука і поки дотягуєшся до ручки тормоза вел вже їде 140 км/год ))))))) . Ладно без жартів - ситуація печаль . І от - вроді не сильно і крутив - но факт фактом рванув чуток різьбу ( внутрішня шестигранна різьба ) . По ходу ( принаймі на мій погляд ) всередині відкрошився кусочок різьби не на самій шпильці а на фенічці в яку вона закручується - тому що після 2-х годин кручень верчень в нормальних домашніх умовах і половиною балончика ВД-40 я її викрутив і звідтти випав кусочок металу і видно де саме відколовся кусочок всередині ) . Як результат трохи почухало різьбу самої шпильки ( впринципі несильно і не критично ) після цього крутиться легко але сам факт наявності зірваної різьби печалить . Викручував - ВД-40 + тоненькі пласкогубці - цеплявся за шпильку і по міліметру викручував почучуть . Тормоза - ( майже нові , а для мене взагалі тижневої давності придбання ) - Формула РХ . Друзі порадьте що можна зробити . Читав в інтернеті що можна ( за допомогою епоксидки ) наростити всередині різьбу вставивши ключик і давши застигнути композиції . Теоретично зараз ручку так і підводжу цими ж тонкими пласкогубцями , але хотілося б щось придумати не кустарне ( не тягати ж за собою всюди пласкогубці ) а ручку час від часу приходиться регулювати .
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
11 сен 2014 в 17:29
Фото сломаной детали дай если не сложно...а то на словах толком ничего не понятно...то ли ты шлиц сорвал, то ли резьбу саму... то что я понял то там нада новый толкатель делать и все...если более детально то пиши в ЛС
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине
На сайте с 29.11.2013 Репутация: 23
Сообщений 19 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец Байк: Ns bikes
11 сен 2014 в 18:25
Синя стрілка - фенічка на мій погляд в якій відпав кусочок з різьбою ( хоча я так, мельком глянув, тому ХЗ може показалось ) , жовта - товкач в якому рванулась внутрішня різьба .
Stifler13 писал(а): там нада новый толкатель делать и все
Це був би просто ідеальний варіант ..... Але не знаю до кого звернутись