На сайте с 29.11.2013 Репутация: 23
Сообщений 19 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец Байк: Ns bikes
20 июн 2014 в 16:02
Планую поїхати в неділю в пилипець на етап чемпіонату по міні ДХ ( якщо не помиляюсь ) , але так як ніразу в житті не був в пилипці , виникло пару запитань .
1. Можливо хтось зі львова їде машиною , нас 2 хлопця . скинулись би за бензин ну і компанію склали б . Якщо такі є ВІДІЗВІТЬСЯ пліззззз , були б дуже дуже вдячні . Або якщо є компанія яка їде поїздом також були б вдячні впасти на хвіст , якщо на візьмуть ))))))))
2. Поїздом зі львова в напрямку мукачева їдемо до воловця , потім автобусом ( взагалі які є варіанти ще від воловця до пилипця добратись , я чув що таксі є ( 80-100 грн ) . Трошки задорого для нас , які ще варіанти є ) ?
3. Приїдимо ми в пилипець , як добратись до траси де буде ДХ , на підйомнику ? Я так зрозумів там гори і слід вдягнутись відповідно . Як з дорогами ( там є стежки чи прийдеться ломитись по траві , кущах , лісі ) .
Питання звісно вкрай ідіотські )))))))) Але діло життейське звиняйте )))))))
На сайте с 25.10.2011 Репутация: 133
Сообщений 438 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Fixed gear
20 июн 2014 в 16:14
gun jack писал(а): 3. Приїдимо ми в пилипець , як добратись до траси де буде ДХ , на підйомнику ? Я так зрозумів там гори і слід вдягнутись відповідно . Як з дорогами ( там є стежки чи прийдеться ломитись по траві , кущах , лісі ) .
там приїдеш і розберешся, купа народу ж буде) з дорогами там більш менш, асвальт грунт та щебінь, цивілізовано, по кущам лісам їхати не потрібно буде
Организация срачей на любую тему: политика, религия, точки зрения и тд. Срач возможен на хб, вк, твитере, инстаграме.
На сайте с 19.11.2007 Репутация: 129
Сообщений 296 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Intense 6.6 + FOX
20 июн 2014 в 18:24
gun jack писал(а): які є варіанти ще від воловця до пилипця добратись , я чув що таксі є ( 80-100 грн ) . Трошки задорого для нас
своїм ходом, там 15-17км легкого підйому
gun jack писал(а): їдемо до воловця
і якщо добиратися будете своїм ходом, то виходьте на станції перед воловцем (гукливий), в тому місці якраз поворот на пилипець, ще зменшите відстань на 5-6км. буде 10-11км. це навіть на демо можна проїхати
gun jack писал(а): ЛІВІВ
напиши вірно
продаю купу велозаліза - дивіться в профілі. з питань покупки телефонуйте О9З85Ч899б
20 июн 2014 в 22:14
SS rider писал(а): з яких це пір пилипець міні ДХ?))
Я тому і написав якщо не помляюсь )))))
gun jack писал(а): ЛІВІВ напиши вірно
Виправив Дякую
maxsaft писал(а): Зацени це чуваче https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=97382
Я читав цю гілку, хотів лише прояснити які саме умови на трасі , ми на один день : туда-назад , тому проживання і інші побутові питання ........ не дуже цікавлять на даний момент .
Які ще є поради , ми без велосипедів хотіли їхати , хіба пішки 10 км - це десь 1-1.5 год іти . ( або як варіант можемо з байками поїхати і тоді добиратись своїм ходом ) Порадьте хлопці як краще на ваш погляд .
Впринципі поїзд приїжджає в 10.11 а автобус в 10.40 виїжджає . Я орієнтувався ним їхати . Але от незадача - коли ще він їде ( назад ) на сайті не вказано . Тільки один рейс в 10.40
Може і дійсно взяти велосипеди і ще прокататись пару раз ....... по можливості .
21 июн 2014 в 13:14
mykhalenko писал(а): На соревы без вела?? круто)
Ми вболівальники , будем піднімати футболки і трусити бідонами в слід проїжджаючих учасників )))))) і горланити УУУУуууУУУУууу Го Го Го Гоооооооо
Байк купіль а захист не купіль , тому і не рипаюсь з байком в сторону пилипця . Пізніше цього сезону постараюсь ще попасти туда , це чисто розвідувальний разок . Хоть одним оком глянути як народ катає .....