На сайте с 19.10.2011 Репутация: 71
Сообщений 6 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: ROTWILD 0.4+BOXXER WC
26 мая 2014 в 16:14
А ось і сам герой цього форуму.манетку автор уже давним давно получив.чому підняв шум я нерозумію.відписати немав часу.
Даю пораду всім сцикунам.якщо ти сцикло то ніколи не кидай гроші наперед.пройшло всього два дні а ти такого шуму наробив,що я в шоці!хіба це логічно мати купу товару і обманювати когось на 350грн ,щоб псувати собі репутацію. А ось автор зі Львова який купив в мене дабомб.особисто приїхав в місто Снятин і забрав.https://x-bikers.com/bikera/anketa_bikera.php?id=2639
На сайте с 12.11.2013 Репутация: 16
Сообщений 5 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Bergamont
26 мая 2014 в 17:13
НАРОД ВСЕ НОРМАЛЬНО ТИП РАЗДУПЛИЛСЯ ПРОСТО С ЗАДЕРЖКОЙ ! всем спасибо за помощ. Швин нормальный парень, просто затормозил ! БЫВАЕТ ! Швин не держи обиду удачу в продаже деталек !
На сайте с 10.11.2007 Репутация: 44
Сообщений 344 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Cocker, Echo Czar Neuron
28 мая 2014 в 20:16
shvin писал(а): відписати немав часу
А теми створювати в барахолці час мав? Як тобі кидають гроші то треба відправляти і відписувати зразу. А те, що ти не можеш гарантувати що в тебе буде час відписати на наступний день то вже тобі в мінус. Природньо сцати коли скидуєш філки наперед.
Також бачу якісь розбіжності з тим, що писав автор - він каже що три дні не відповідаєш і теми створюєш, а ти кажеш, що два дні і часу взагалі не було.
Хоча три дні то вроді й не багато але достатньо щоб залижити фігове враження покупцю. Я коли щось купляю то очікую на наступний день відправки. Так само і з продажами.
- Я хочу посрать пойти, можно мне бесплатно?
- Если дома у себя то можно, а если на вокзале и тебя запомнила бабка что ты пи*д*тый триалист и прыгаешь на заднем колесе то все в твоих руках...