На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
11 мая 2014 в 14:07
ShadowXX писал(а): Дж дерьмо полное, катался только на дурах трипл, и они полность были убиты, и они были лучше Dj 2 08 под 20мм ось.
У ДЖ 08 тільки начинка гавно, а все інше доволі пристойне. До того ж, починаючи з 2010 року у них правильні кишки з відкритою ванною. Дура до них не рівняється. У ДЖ практично все краще, аніж у Дури. Плюс до того, він буде стабільно працювати і не забиватись усяким гавном, так як там нормальні сальники, яких у Дурі по суті немає. Ну і насамкінець, ноги бюджетних ДЖ покриті хромом - перевірене десятиліттями вічне покриття. Не те що в Дурі - незрозумілої природи темно-сірий наліт, який стирається після перших покатух.
Взагалі не вкладається в голову, як можна порівнювати дані вилки...
semqu.o писал(а): Візьму MARZOCHI DJ3 2010
І правильно зробив)
semqu.o писал(а): як краще зробити відскок? поставити картрідж відскоку як у Duro, або щось на подобі, чи зробити як в DJ3 помоєму 2006р. відкриту масляну ванні з воздушною підкачкою,
Я за другий варіант, хоча тут по мірі можливостей та наявності запчастин. Варіант з картриджом теж непоганий - все одно ти будеш заливати трохи масла в штани для змащування.
На сайте с 29.05.2012 Репутация: 67
Сообщений 1061 Пол: Мужской(67)
Стиль: MTB:Enduro
12 мая 2014 в 20:49
semqu.o, мне такую продали, закрасили лаком. Далее полетели проставки какие то , чтото внутри с кишками было, далее сорвана резьба была на дропаутах. Но воздух не травила, и масло тоже не текло. Делай выводы. Я бы в жизни не купил бы мурзу больше , повезло просто , забрал 888 , но сути не меняет и мнения тоже.
На сайте с 23.03.2014 Репутация: 4
Сообщений 16 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro
17 мая 2014 в 17:10
ShadowXX, DJ 3 2010року корона краще зроблена, у неї ребра жорсткості не з низу як в старіших моделях, а зверху, що набагато краше так як вони працююрь на стиск, а не на розтяг і менша ймовірність що корона трісне, у зв`язку з тим що основна частина працює на розтяг, як наслідок може витримати більше навантаження.
З вилочкою мені повезло все класно (окрім відскоку, але це похоту хвороба MARZOCСHI), якщо Freerider497буде щось іще продавати, знайте він необманить, провірено, йому +.